OSJETI ZDRAVLJE

Hamapharm predstavlja pripravke nove generacije

06.02.2014 u 14:59

Bionic
Reading

Hamapharm je nova hrvatska kompanija na farmaceutskom tržištu koja obuhvaća sve procese od razvoja i proizvodnje do distribucije farmaceutskih proizvoda. Osnovana je 2011. godine kao plod znanja i ulaganja stručnjaka s višegodišnjim iskustvom na području farmacije

Stručni tim kojeg okuplja tvrtka Hamapharm osigurava da vrhunska kvaliteta i maksimalna učinkovitost budu glavna obilježja svih njihovih preparata. Rezultate njihova rada javnost i kupci mogli su zamijetili od sredine studenog prošle godine, kada je kompanija izašla na tržište s paletom od devet proizvoda iz linije Osjeti zdravlje pokrivajući široka terapijska područja: imunitet, zdravlje zglobova, cirkulacija i pamćenje, prostata i mokraćni putovi, hemoroidi, venska cirkulacija, zdravlje kože, kose i noktiju.

Od osnutka 2011.godine do danas tvrtka je uložila oko 4 milijuna kuna u svoj rast i razvoj, a ova će se ulaganja višestruko povećati u narednom razdoblju.

Predstavljajući jasnu viziju razvoja direktor tvrtke Hamapharm – Ante Mandić, mag.pharm. tom je prilikom naglasio: 'Optimizam, kreativnost, strast i znanje naši su glavni pokretači. U 5 godina je planirana razina investicija od 25 milijuna kuna potrebnih za realizaciju jasno zacrtanih ciljeva: osiguranje kvalitetnog i konkurentnog portfelja proizvoda, uvođenje novih tehnologija i procesa proizvodnje odabranih proizvoda, uspješno pozicioniranje na hrvatskom tržištu i izlazak na regionalno tržište te izgradnja Hamapharm proizvodno-distribucijskog centra u industrijskoj zoni Zagreb Žitnjak.'

FlexoMax

Govoreći o kvaliteti i prednosti proizvoda, doc.dr.sc. Darija Vranešić Bender, klinički nutricionist, je istaknula: 'Radi se o pripravcima nove generacije kreiranim i proizvedenim sukladno najnovijim standardima. Pripravci sadrže više djelatnih tvari, sirovine su pažljivo odabrane, a u fokusu je uvijek sinergijski učinak više različitih aktivnih supstancija. U današnjem dinamičnom svijetu samoliječenja važno je ići ukorak s novim znanstvenim spoznajama i kreirati recepture u skladu s učestalošću malih tegoba koje se vrlo često javljaju kao tekovina modernog načina života. Odabir sigurnih i učinkovitih aktivnih komponenti, pravilno doziranje i primjena te dostupnost savjeta stručne osobe ključ su uspjeha ovih inovativnih proizvoda.'

Radi se o preparatima poput MiVita Beta Glucan 500 koji sadrži visoku dozu visokopročišćenog i biološki najaktivnijeg Beta Glucana uz dodatnu prednost osiguranu kombinacijom vitamina C i cinka što znatno doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava. Zatim, FlexoMax preporučljiv starijim osobama, ali i svim aktivnim sportašima za zdravlje zglobova, hrskavice i kostiju, a čija prednost je osigurana jedinstvenom kombinacijom 5 visokodoziranih sastojaka potvrđenog djelovanja koji pružaju garanciju veće pokretljivosti i zdravlja zglobova te smanjenih bolova i upalnih procesa. U konačnici, jedinstvena kombinacija djelatnih tvari u okviru preparata GinkgoMax - visoka doza standardiziranog ekstrakta lista ginkga u sinergiji s vitaminom C koji doprinose normalnoj cirkulaciji ruku, nogu i glave te rješavanju problema koncentracije i pamćenja. Tvrtka najavljuje još tri proizvoda u razvojnoj fazi.

'Vjerujemo u uspjeh ovog poslovnog projekta u cjelini. No, obzirom na našu struku, osim u poslovnom uspjehu, veliko zadovoljstvo pronalazimo i u činjenici da pomažemo ljudima rješavati njihove najvažnije probleme vezane uz zdravlje. Stoga sa zadovoljstvom najavljujemo još tri proizvoda koja su u ovom trenutku u razvojnoj fazi,' izjavila je mag.pharm. Luce Mandić suvlasnica tvrtke Hamapharm.

Osnivači tvrtke Hamapharm, hrvatski farmaceuti koji su ljubav prema struci pretvorili u uspješnu hrvatsku poduzetničku priču, vrlo su odlučni u tome da u narednom razdoblju stvore snažan – ne samo hrvatski – već i regionalno prepoznatljiv brand.