njezini rituali

Halle Berry o starenju: 'Osporavam sve što sam mislila da znam o menopauzi'

01.09.2023 u 15:18

Halle Berry

Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Bionic
Reading

Jedna od najljepših žena svijeta iz godine u godinu izgleda sve bolje, kao da joj godine ništa ne mogu, a svojim izgledom zasjenjuje puno mlađe žene. Oskarovka je u svom live javljanju na Instagramu ustvrdila da je starenje prirodno i svima će se dogoditi pa i njoj, a pričala je o svojim beauty i zdravim navikama

Halle Berry u godinama je kada hollywoodske zvijezde pokušavaju mladenački izgled zadržati s pomoću estetske kirurgije i ostalih režima ljepote. No ona ne odustaje od toga da proces starenja odradi na svoj način.

U svom 20-minutnom javljanju s minimalnom šminkom na licu i maramom na glavi, pričala je o zdravlju i nedavnom partnerstvu s tvrtkom za probiotike.

Berry, koja je dijabetičarka, rekla je da uzima 'tonu vitamina', uključujući 'kalcij za kosti'. Izbjegava prerađeni šećer, rekla je, i zasluge svojoj dijagnozi dijabetesa pripisuje tome što je donijela zdravije odluke. 'To što imam tu bolest zapravo me učinilo zdravijom od mnogih ljudi koje zapravo poznajem. Kod mene je kao u ljekarni', našalilana račun svog arsenala dodataka prehrani.

Berry je nedavno razgovarala o tome što prolazi kroz menopauzu za Women's Health, rekavši: 'Razgovor o zdravstvenim problemima žena može biti manji tabu ako se usuđujemo govoriti o tome. Osporavam sve što sam mislila da znam o menopauzi', rekla je. Mnogi čuju rečenice poput: 'Tvoj život je gotov.' 'Ti si za jednokratnu upotrebu.' 'Društvo više nema mjesta za tebe.' 'Trebala bi otići u mirovinu i slično. Rekla je da je 'sada najbolja verzija sebe'.

'Sada imam najviše za ponuditi. Solidno živim sa svojom ženstvenosti. Napokon shvaćam da je ono što imam za reći vrijedno, čak i ako se nitko drugi ne slaže', poručila je.

VAN HUNT

Trenuci samo za njih: Halle Berry ne krije koliko je sretna uz poznatog glazbenika

Pogledaj galeriju