NEKA NOVA ANI ANI

Haljine za svaku modernu Jackie O.

16.12.2011 u 13:50

Bionic
Reading

Ana Sekelj, dizajnerica klasike i vintage romantike koja stoji iza modne marke Ani Ani, ove jeseni i zime predlaže bezvremensku eleganciju i minimalističke krojeve kakve bi poželjela svaka moderna Jackie O.

Posebnu pažnju dizajnerica pridaje svojim kreacijama koje su ručno izrađeni modeli te je uključena u sve faze proizvodnje, od skica pa sve do konstrukcije odjeće te šivanja.

U jesensko-zimskoj kolekciji materijali su 'puniji' pa je većina modne linije satkana u vuni, viskozi, pamuku i svili. Kolekcija je pročišćena, čistih linija, dok krojevi prate tijelo u karakterističnom A i H kroju. Kolekcija je uglavnom monokromatska s tračcima jantar žute, narančaste, ciklama ljubičaste te limeta zelene.

Kampanja podsjeća na crno-bijeli film te u njoj nema boja, tek vrlo nježni sfumato tonovi. Ubačena šablona odjavne špice s visokim i uskim slovima kakva su se koristila u filmovima 40-ih i 50-ih upravo ima težnju podsjetiti na davna vremena ultimativnog stila.

Novootvoreni design store uKačićevoj 3 i sam ističe njezin stil - istovremeno klasična i elegantna estetika s naglašenom dozom ženstvenosti, profinjenosti i beskompromisnosti.