TEŠKO IM JE ODOLJETI

Haljine s potpisom ovog relativno nepoznatog brenda postale su pravi hit na Instagramu, a jasno je i zašto

14.06.2021 u 14:15

Bionic
Reading

Zahvaljujući utjecaju Instagrama, relativno nepoznati brendovi u stanju su preko noći postati svjetski poznati, a navedeno je itekako pošlo za rukom britanskom brendu Molby sa svojim asortimanom haljina koje su osvojile naklonost svjetskih zaljubljenica u modu

Haljine s potpisom britanskog brenda Molby ove sezone jedne su od najpoželjnijih - barem ako je suditi po vojsci njihovih obožavateljica s Instagrama. Osim efektnih haljina s uzorkom gingham u glavnoj ulozi, ovaj brend nudi zanimljive majice sa sloganom i slatke dodatke s kosom, a sve to učinilo ga je brendom na koji se isplati obratiti pažnju.

Svaka haljina iz kolekcije brenda Molby dizajnirana je i ručno izrađena po mjeri u engleskom Merseysideu od strane osnivačice brenda, Karine Molby i njezinog malog tima krojačica.

Iako postoje određeni stilovi haljina brenda Molby koje je moguće kupiti, kupci su u mogućnosti izvršiti male prilagodbe odabranog modela poput odabira druge tkanine, boja do dimenzija i duljine poruba.

  • +7
Haljine s potpisom brenda Molby Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

'Moja je vizija stvoriti lijepe, zabavne i pristupačne odjevne komade koje je moguće nositi u svim prilikama. Želja mi je potaknuti svjesnu i održivu kupnju smanjenjem rasipanja tkanine i emisije ugljika stvaranjem visokokvalitetne i bezvremenske odjeće', objašnjava dizajnerica ovog popularnog britanskog brenda koji je stekao ogromnu popularnost u jeku globalne pandemije.

Za izradu većine predmeta iz njezine kolekcije potrebno je između 4 do 6 sati, a na adresu naručitelja stižu u roku do 14 dana. Promišljeni pristup modi posljednjih sezona dobio je na značaju, a osnivačica brenda Molby stekla je vjerne sljedbenice koje se ne mogu zasititi njezinog dizajna.

Kako ističe, postoji ograničen broj narudžbi koje može prihvatiti a samim time svoju web stranicu 'zatvara' za više narudžbi nakon što postigne zacrtani broj. Svake nedjelje u 18 sati, Karina Molby svoju web trgovinu ponovno otvara za narudžbe.