hit komad

Ova topla jakna godinama je na vrhu liste popularnih komada, a nosiva je na sve iz ormara

29.12.2023 u 09:07

  • +4

Suki Waterhouse

Izvor: Profimedia / Autor: THE HAPA BLONDE / BACKGRID / BACKGRID USA / JOSIAHW / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Dva tjedna nakon što je Suki Waterhouse potvrdila da ona i Robert Pattinson očekuju dijete, slavni par pojavio zajedno u javnosti i nisu mogli proći nezapaženo, a Suki je ovog puta privukla pažnju modnim izborom

Posljednjih tjedana par o kojem se daleko najviše priča su Suki Waterhouse i Robert Pattinson. Prvo je glumica, pjevačica i model Suki Waterhouse krajem studenog tijekom svog nastupa na glazbenom festivalu Corona Capital u Mexico Cityju otkrila da je u drugom stanju te da ona i Pattinsom očekuju svoje prvo dijete.

Nakon toga uslijedio je dolazak na crveni tepih povodom dodjele Fashion Awardsa održane u Londonu gdje je pokazala odličan stajling s potpisom high street brenda H&M. A sada je ponovno privukla pažnju nešto ležernijim stajlingom.

Suki i Pattinson stigli su na zabavu organiziranu nakon premijere filma 'Poor Things' u New Yorku, a pjevačica i glumica je za tu priliku pokazala zanimljiv stajling u kombinaciji kontrastne bijele i crne. Dugačku i djelomično prozirnu tuniku spojila je sa sjajnim i vrlo chic hlačama širokih nogavica čiji dizajn potpisuje Dissh, a uz trudnički stajling odlično su se uklopile bijele Nike tenisice.

Ipak, najviše pažnje privukao je izbor jakne, a Suki je pokazala kako ni ona ne može odoljeti bajkerskoj jakni s krznenom podstavom koja je već sezonama jedan od omiljenijih modela čim padnu temperature.

Kožne jakne bajkerskog veću popularnost doživjele su 2015. godine, kada je svjetlo dana ugledao model Velocite s potpisom popularnog skandinavskog brenda Acne Studios. Nakon toga prigrlile su ih brojne trendseterice. A ako je suditi po njihovoj bogatoj ponudi na policama trgovina, kao i street style prizorima, bajkerske jane s krznenom podstavom i ove jesensko-zimske sezone bit će nemoguće zaobići.

  • +18
Jakne s krznom Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bajkerske jakne s krznom istuče se detaljima u vidu kožnih remenčića na rukavima, bokovima i vratu. A osim velikim krznenim ovratnikom i ostalim detaljima koji je čine jedinstvenom, ističe se predimenzioniranim krojem koji suptilno prati liniju tijela. Suki je svoj primjerak pronašla u ponudi brenda Cos poznatog po brojni sezonskim i poželjnim komadima.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'