NAJVJERNIJA PODRŠKA

Haljina Jelene Đoković s detaljem koji nikad ne izlazi iz mode - pun je pogodak

31.08.2023 u 13:22

  • +4

Jelena Đoković

Izvor: Profimedia / Autor: Larry Marano / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Jelena Đoković, lijepa supruga Novaka Đokovića, njegova je najvjernija podrška na svim turnirima pa ga je srčano bodrila i na US Openu

Jelena je bila mamac za poglede u upečatljivoj blijedožutoj haljini, u kojoj ju je bilo nemoguće ne primijetiti.

Supruga najuspješnijeg tenisača današnjice pomno se dotjerala za njegov dvoboj trećeg dana US Opena u New Yorku protiv Bernabea Zapate Mirallesa.

Kao i uvijek, zgodna Beograđanka, koja je s najuspješnijim tenisačem današnjice u vezi još od srednjoškolskih dana, dobila je bezbrojne komplimente za efektnu haljinu s detaljem golih ramena koji nikad ne izlazi iz mode.

Gola ramena dobrodošao su detalj koji će dati posebnost svakom outfitu, bilo da se radi o topu, bilo haljini, o čemu je svoje mišljenje svojedobno dala i legendarna dizajnerica Donna Karan.

'Zašto ne biste pokazale ramena? To je vjerojatno jedini dio ženskog tijela na kojem se nikad ne debljamo. Zato ih slobodno pokažite', rekla je jednom prigodom Karan, a sudeći prema viđenom, Jelena je uspješno primijenila njezino pravilo.

Decentan make up, kosa podignuta u rep i sunčane naočale upotpunili su ovaj Jelenin look za koji je dobila samo pohvale.