TERRA - LAB

Gynofit

12.11.2012 u 08:58

Bionic
Reading

Preko 70 % žena opetovano, s vremena na vrijeme, pati od gljivičnijh i bakterijskih infekcija intimnog područja. Samo neki od simptoma koji se pojavljuju su iritacija, svrbež, peckanje, oticanje. Štoviše, sve nadvedeno javlja se i unatoč savršeno održavanoj čistoći. Simptomi su prije svega neugodni i mogu snažno utjecati na kvalitetu života, posebice spolnog.

Odnosi s partnerom dolaze u poteškoće, žena osjeća sram, povlači se i na taj način odriče zajdništva i radosti s partnerom. Uzrok problema jest neravnoteža bakterijske flore. Vaginalno područje gusto je naseljeno brojnim mikroorganizmima. Njihova zajednica živi u osjetljivoj ravnoteže. Čitav je niz uzroka koji potiču određene mikroorganizme (npr. Candida Albicans) na prekobrojno razmnožavanje ili dovode do naseljavanja stranih bakterija (vaginoze. Mogući uzrok može biti tek posjet bazenu, ali i dugotrajna terapija antibioticima, stres, nepravilna uporaba tampona itd. U većini slučajeva ipak teškoće nisu toliko izražena da bi ginekolog prepisao medikamentoznu terapiju (antibiotici, antimikotici, steroidi).

Osim toga, mnoge žene žele izbjeći takve vrste liječenja iz razumljivog straha od novih nuspojava ili tretmana koji liječe samo simptome.
Srećom, u hrvatskim ljekarnama se odnedavna pojavio Gynofit. Gynofit predstavlja iznimno učinkovito i ujedno iznimno elegantno rješenje s kojim si svaka žena može pomoći sama. Gynofit je prirodni vaginalni gel razvijen u suradnji s ginekolozima sposoban u kratkom vremenu 'vratiti na pravi put' ravnotežu mikroorganizama i pružiti zaštitu protiv povrata neželjene neravnoteže. Gynofit nam pruža dva sredstva od kojih je jedno proizvedeno na bazi mliječne kiseline.

Riječ je o proizvodu koji se može nabaviti u svim boljim ljekarnama, lako se primjenjuje, a cijena mu je vrlo pristupačna. Dolazi s praktičnim i jednostavnim aplikatorima za pojedinačnu primjenu. Uvijek može biti pri ruci, čak i na putu ili na odmoru. Važan je osjećaj da žena sama, bez tuđe pomoći, može učiniti nešto za sebe i vratiti zdravlje svojeg najintimnijeg područja. Drugi problem koji muči veliki broj žena jest problem vaginalne suhoće.

Oko 37% žena najmanje jednom u svojem životu iskusi probleme povezane s vaginalnom suhoćom. Neke za vrijeme i nakon menopauze, no mnoge i daleko prije tog razdoblja. Suhe sluznice postaju sve tanje, te postaju osjetljive i podložne upalama. Takvo stanje dovodi do upala i iritacija.

Za takve probleme Gynofit je razvio posebno sredstvo - hidratantni vaginalni gel za uklanjanje suhoće. Redovno primjenjivan, gel obnavlja prirodnu vlažnost mukozne membrane i time vraća sluznici njezina prirodna svojstva. Osim toga, on uravnotežuje vaginalnu floru i može se upotrebljavati kao prirodni lubrikant za veću ugodu spolnog života.

Gynofit gelovi se proizvode po najvišim zdravstvenim standardima, te se stoga mogu slobodno i sigurno koristiti i za vrijeme trudnoće i dojenja.

Gynofit - brza pomoć za vaše intimno zdravlje

'…Nježan, jednostavan i učinkovit odgovor.' - dr. med Stefan Engelbrecht, spec. ginekolog

Za sve dodatne informacije slobodno posjetite internet adresu:
www.gynofit.hr