PONOSNA NA SVOJE TIJELO

Gwyneth u toplesu i mrežastim čarapama

30.06.2011 u 09:36

Bionic
Reading

Pozirajući za Vanity Fair samo u mrežastim čarapama i s malo nakita, Gwyneth Paltrow ostavila je sve bez daha. Ta 38-godišnja majka dvoje djece izgleda deset godina mlađe. Sve su to čudesni rezultati njezina strogog režima zdravog života

Gwyneth Paltow na svojoj web stranici i u čestim medijskim nastupima stalno propovijeda zdrav načina života. Iako savjeti kako bismo svi trebali kopirati njezin stil života znaju biti iritantni, moramo se diviti konkretnim rezultatima. Gwyneth je pozirala prekrivši ruke preko prsiju u pomalo skromnoj pozi, noseći samo mrežaste čarape, ogrlicu Louis Vuitton, naušnice i prstenje. No njezino je tijelo savršeno tonirano, izgleda gipko, nema traga strijama kako bismo mogli očekivati nakon dvije trudnoće.

Zvijezda se redovito ustaje u 4,30 ujutro da bi vježbala, predana je zdravom režimu prehrane i jogi.
'Potrebna je samo odlučnost, jer ja nisam jutarnji tip. Ali kad sam u režimu da šest dana u tjednu jedem samo čistu hranu, osjećam se puno bolje', izjavila je u jednom intervjuu.

Glumica je u braku s pjevačem Coldplaya Chrisom Martinom i imaju dvoje djece Apple (7) i Mosesa (5). Pokrenula je prije tri godine vlastitu lifestyle web stranicu GOOP, na kojoj dijeli savjete za bolji život. Bila je kritizirana zbog svog zaštitničkog tona i nerealnih savjeta za ljude koji ne žive s holivudskim primanjima.

Paltrow je nedavno objavila i svoju kuharicu, a planira sa svojom osobnom trenericom Tracy Anderson pokrenuti lanac teretana. Ovoga je tjedna primijećena na ručku s vlasnikom lanca Top Shop Phillipom Greenom te je pokrenula spekulacije kako pregovora o dizajniranju modne linije za neki od njegovih brendova.