ŽELJNI UZBUĐENJA

Grupni seks jednako primamljiv i ženama i muškarcima

27.05.2009 u 12:37

Bionic
Reading

Ljepšem spolu ideja o grupnom seksu zvuči jednako primamljivo kao i muškarcima, a australsko istraživanje pokazalo je da ga dame također iniciraju gotovo jednako često kao i pripadnici jačeg spola

Gotovo 40 posto od 8.700 ispitanika iz svog je iskustva priznalo da je u grupnjacima sudjelovao podjednak broj pripadnika oba spola, dok je 30 posto njih te čari iskusilo s više muškaraca, a podjednak broj to je radio s većim brojem žena.

Većina onih koji su skloni grupnom seksu su parovi, i to češće nego samci, a većina parova u tim aktivnostima sudjeluje zajedno.

Najčešća vrsta grupnog seksa je seks u troje, iako je trećina ispitanika rekla da je najveći grupnjak u kojem su sudjelovali uključivao pet ili više osoba. Grupnjake, kažu, isprobavaju najčešće zbog uzbuđenja, raznovrsnosti, ali i da bi začinili dugogodišnje veze i brakove.

Osobe koje su sudjelovale u grupnom seksu kažu da takvu vrstu seksa ne prakticiraju redovito, a 40 posto ih je to probao jednom, dok jedna od deset osoba to radi jednom tjedno ili mjesečno. Oko 80 posto ispitanika tvrdi da im je to samo zabava i da se tijekom grupne 'akcije' poštuju svačija prava i želje.

No, ima i onih koji su požalili zbog tog iskustva jer su to napravili pod utjecajem alkohola, pritiska partnera ili ljubomore.