SNJEŽANA MEHUN:

'Grudnjak nije bio predviđen za haljinu'

27.05.2014 u 11:27

Snježana Mehun

Izvor: Društvene mreže / Autor: Facebook

Bionic
Reading

Snježana Mehun dobila je mnogo komplimenata za hrabro nošenje haljine modne dizajnerice Martine Felje

'Zahvaljujem se na komplimentima; iskreno nije da se trudim nešto više od uobičajenog, dapače, manje...', rekla je Snježana Mehun koja, otkako se rastala od Mihaela Galekovića, dobiva još više komplimenata za izgled.

Tvrdi da nema nikakvu tajnu, nego je formula jednostavna.

'Uvijek se trudim zdravo živjeti koliko je to u današnje vrijeme moguće, naći vremena za trčanje u šumi koja po meni ima posebnu energiju koja djeluje ne samo na izgled našeg tijela s kojim se prije ili kasnije moramo pomiriti, nego i na psihu. Sretna sam, mirna i spokojna. Mislim da se to nikako ne može postići make-upom i garderobom. Imam svoju obitelj, sina Dinu, sestricu, nećake, mamu, divne prijatelje oko sebe', kaže Snježana, a da pršti od energije dokazuju novi projekti.

'Trenutačno radim na pripremi dva veća eventa na moru', rekla je Snježana koja na gala humanitarnom partyju Storyja oduševila svojim izgledom u dizajnerskoj haljini zbog koje je odbacila grudnjak.

'Grudnjak nije bio predviđen za haljinu, bilo bi malo nezgodno da sam imala onu krasnu veliku lastiku od grudnjaka preko golih leđa, ali mislim da je Felja, krojem koji je ipak sve pokrio, dizajnerski riješila taj problem', sa smiješkom je rekla Snježana.