PILAR DE ARCE

Detalj koji čini razliku: 50 plus modna ikona zna kako razigrati i najdosadniji stajling

26.04.2024 u 15:00

Bionic
Reading

Pilar De Arce, jedna od najpopularnijih 50 plus modnih influencerica, na svom profilu na Instagramu ima sve brojniju vojsku obožavatelja te nas uvijek iznova oduševi svojim kreativnim pristupom modi

Ova stajliš Španjolska iz San Sebastiana nepresušna je modna inspiracija pa nas nimalo ne čudi to što joj broj obožavatelja na društvenim mrežama stalno raste.

Stil zgodne brinete je ženstven te uvijek uspješno spaja moderno i tradicionalno, ali i skupe komade s odjećom iz svima popularnih high street brendova.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

Pilar ne krije svoju ljubav prema modi te je puno puta pokazala da je svladala stilske lekcije s najboljim ocjenama.

Ako ste i vi pomalo skeptični prema all black stajlinzima te ste uvjereni da nisu dobri za zrelije dame jer dodaju godine, najnoviji look markantne Španjolke odmah će vas razuvjeriti jer ga je podignula na posve novu razinu uz pomoć detalja u upečatljivoj proljetno-ljetnoj boji koja čini razliku.

NA REVIJI U ŠANGAJU

Cate Blanchett plijenila elegancijom: Minimalistički stajling začinila efektnim komadom

Pogledaj galeriju

Bez greške je kombinirala trendi košulju i hlače širih nogavica od iste crne tkanine s velikim remenom istaknuvši struk.

Ovu chic kombinaciju, koja bi se svidjela i ljubiteljicama poslovne elegancije jer je prikladna i za odlazak na posao, upotpunila je cipelama na petu od brušene kože.

Svoj je stajling nadogradila moćnim detaljem - prekrasnom torbicom od kože u zanimljivoj boji koraljnonarančaste, a potpisuje ju španjolski brend be.one.be.one.

Look bez greške Španjolka je zaokružila mladenačkim niskim repom i svojim omiljenim dodatkom - sunčanim naočalama velikih okvira - te s nekoliko zlatnih narukvica.

'Obožavam takve torbice', 'Pilar, izgledaš senzacionalno', 'Divna kombinacija', samo su je hvalili njezini brojni obožavatelji.