PEĆNICE iCHEF+

Gorenje predstavlja kuhinju budućnosti

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 31.01.2011 10:40
  • Objavljeno 31.01.2011 u 08:00
Gorenje+

Gorenje+

Izvor: Promo fotografije / Autor: Gorenje

Nova međunarodna izložba LivingKitchen je trgovački sajam koji se fokusira na sve aspekte kuhinja nudeći kako poslovnim posjetiocima sajma tako i širokoj publici priliku da iskuse kućne interijere budućnosti. Sajam je zanimljiv specijalistima i ekspertima, kuharima amaterima, gurmanima i štovateljima tehnologije i dizajna. Gorenje će predstaviti izbor noviteta i inovacija s reflektorima usmjerenim na premijeru ekskluzivnih ugradbenih aparata robnog znaka Gorenje+ koji uključuju i pećnicu s jedinstvenim modulom iChef+ kao nositeljem globalne revolucije

Gorenjevo izlaganje biti će posebno usmjereno na prezentiranje širokog i raznolikog niza premium ugradbenih aparata. To će uključiti skidanje vela s Gorenje+ ekskluzivnih ugradbenih aparata dobavljivih kod specijalista za kuhinje i namijenjenih najzahtjevnijim klijentima. Partnerstvo s odabranim specijalistima za kuhinje počiva na solidnoj distribucijskoj mreži Skupine Gorenje koja je prisutna u 70 zemalja na svim kontinentima.

Gorenje+ ekskluzivni aparati temelje se na razumljivom konceptu korisničkog iskustva i dizajna u kojem se kombinira široki niz superiornih aparata za kuhanje i hlađenje kao i perilice posuđa. Ti se aparati ponose brojnim tehnološki naprednim svojstvima, čak i globalnim inovacijama. Gorenje+ je prvo koje nudi pećnice s jedinstvenim programskim modulom iChef+ s velikim TFT pokazivačem u boji koji omogućava biranje funkcija jednostavnim klizanjem prsta po zaslonu. To je revolucija koja koristi do danas najsnažniji računalski upravljački sustav za pećnicu u svrhu omogućavanja izvrsnih rezultata kuhanja a koji je i patentno zaštićen. Upravljanje pećnicom postaje čisto zadovoljstvo koje priziva najuzbudljiva iskustva koja nude elektronski proizvodi za široku potrošnju.

Uz prezentaciju Gorenjevih noviteta i premijeru znaka Gorenje+, dio izložbenog prostora prikazat će robni znak Atag, vodeći zapadnoeuropski dizajnerski robni znak koji kao dio međunarodne Gorenje Group postoji od 2008. godine. Sudjelujući na LivingKitchen, novoj međunarodnoj dvogodišnjoj kuhinjskoj priredbi, Gorenje ostaje vjerno svojoj misiji proizvođača dobro dizajniranih kućanskih aparata čija inovativna i tehnološki napredna rješenja nameću nove trendove.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi