ELLE MACPHERSON

Godine joj ne mogu ništa: Ima 54 godine, a izgleda kao da je upravo sišla s modne piste

26.07.2018 u 14:39

Bionic
Reading

Supermodel 80-ih Elle Macpherson stari poput vina. Iako su joj 54 godine, izgleda kao i prvog dana karijere, barem kada je u pitanju njezina besprijekorna linija na kojoj bi joj zasigurno pozavidjele brojne kolegice. Lijepa manekenka zablistala je u bijelom od glave do pete i još jednom opravdala nadimak 'The Body' (tijelo) koji joj je davne 1989. dodijelio Time

Supermodel Elle Macpherson još uvijek izgleda jednako zanosno kao i 80-ih kada je žarila i palila na modnoj sceni. Godine očigledno ne mogu ništa lijepoj Australki koja je nedavno izazvala veliku pažnju kada je poznati magazin New Beauty na svoju naslovnicu stavio identičnu fotografiju supermodela kao i magazin Elle dvije godine ranije.

Atraktivna Macpherson još uvijek oduševljava svojim izgledom, a ništa drugačije nije bilo ni u showu 'Megyn Kelly Live' u New Yorku, gdje je stigla u bijelom od glave do pete.

  • +15
Elle Macpherson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa Australka koja je potkraj 80-ih stekla nadimak 'The Body' (tijelo) stigla je na snimanje emisije u jednostavnoj, a opet neodoljivoj kombinaciji, idealnoj za svježe večeri uz more. Macpherson je široke palazzo traperice i casual košulju sa zavrnutim rukavima, oboje s potpisom brenda Frame, začinila s elegantnim prljavo bijelim balonerom modne kuće Burberry, crnim sunčanim naočalama, skupocjenom Hermesovom birkinicom i crnim sandalama na petu s potpisom brenda Aquazzura.

Iskopiraj stajling: