DEKOLTE U PRVOM PLANU

Glamurozno izdanje u Dubaiju: Sonja Kovač sve je očarala u riskantnom kombinezonu

16.01.2022 u 18:34

Bionic
Reading

Poput brojnih poznatih Hrvatica, fotografijama iz sunčanog Dubaija posljednjih se dana na Instagramu hvali i domaća influencerica Sonja Kovač

Kako je otkrila svojim pratiteljima na Instagramu, trenutno se nalazi u Resortu Address Beach, smještenom 300 metara od plaže Marina u Dubaiju, a nagrađivani dizajn zdanja ima dvije kule od 77 katova povezane nebeskim mostom.

Osim fotkom u bikiniju iz bazena smještenog na krovu resorta odakle 'puca' impozantan pogled, Sonja Kovač svoje pratitelje počastila je i fotografijom glamuroznog izdanja u kombinezonu.

Zavodljivoga dizajna dekoltea, Sonjin odabir kombinezona neodoljivo podsjeća na crne haljine s potpisom modne kuće Saint Laurent, a u kakvima smo imali priliku ugledati pop senzaciju Oliviju Rodrigo i američku ‘it’ djevojku Hailey Bieber.

Bez naramenica, zavodljiv kombinezon Sonja je stilizirala podjednako efektnim komadima poput remena s prepoznatljivim logotipom brenda Valentino i crnim sandalama sa zlatnim remenčićima za koje je zaslužna modna kuća Versace.

  • +2
Sonja Kovač Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX