Stajling za Peticu

Lekcija iz stila omiljene 50 plus influencerice: Vječna kombinacija traperica i štikli nikad nije izgledala bolje

19.02.2021 u 09:53

Bionic
Reading

Španjolka Pilar de Arce jedna je od onih sretnica koje s nevjerojatnom lakoćom slažu ludo dobre stajlinge, stoga nas nimalo ne čudi to da njezin profil na Instagramu iz dana u dan ima sve više pratitelja

Pilar de Arce, koja stoji iza profila codigopilar, ne prestaje nas oduševljavati svojim inspirativnim modnim kombinacijama.

Španjolka koja ostavlja bez daha svojim fantastičnim modnim stilom, savršenim spojem elegancije i ležernosti, u kratkom vremenu našla se među najposjećenijim profilima kad su u pitanju dame iznad 50.

  • +15
'Mamine' traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Baš kao i njezina sunarodnjakinja Carmen Gimeno, Pilar ima svoj prepoznatljiv modni potpis, a kao iskusna zaljubljenica u modu, osmišljava outfite za koje ne treba iskeširati bogatstvo.

Pilar bez zadrške nosi i odjeću cjenovno svima prihvatljivih brendova poput Bershke, Stradivariusa, Zare...

Brineta iz San Sebastiana ponovno je pokazala kako je modne lekcije usvojila s najboljim ocjenama pa je ponosno prošetala kombinaciju koja će se svidjeti i ljubiteljicama poslovne elegancije.

Spretno je spojila trendi traperice ravnih nogavica s modernim 'rupama', kakve će se nositi u mjesecima pred nama, s crnim kaputom, stiletticama i efektnim tirkiznim šalom koji je zaokružio ovaj look.

Sunčane naočale retro stila i statement remen bili točka na 'i' ovog dnevnog izdanja kreativne Španjolke.