minimalistički model

Georgina Rodriguez podiže temperaturu u badiću savršenom za isticanje preplanulog tena

16.08.2023 u 11:11

Bionic
Reading

Manekenka i partnerica Cristiana Ronalda ponovno je podigla prašinu na društvenim mrežama nakon što je objavila jednu od svojih najizazovnijih fotografija do sada, a na kojoj pozira u bikiniju i pokazuje figuru

Georgina Rodriguez ima jedan od najaktivnijih profila na Instagramu, a kad god joj se ukaže prilika, ne libi se podijeliti zavodljive poze u bikiniju sa svojim brojnim pratitelja, točnije njih 50 milijuna.

Primjerice, proteklih tjedana protagonistica dokumentarca 'Ja sam Georgina' objavila je nekoliko snimki koje su, očekivano, privukle pažnju među njezinim obožavateljima. Uz preplanulu kožu, more u pozadini i bikinije koji su vrlo minimalistički, manekenka je željela pokazati svoju oblikovanu figuru i mnogi su se morali složiti da Georgina izgleda fantastično.

Georgina pozira u ružičastom bikiniju u Saudijskoj Arabiji

Ovog puta partnerica Cristiana Ronalda odlučila se za fuksija ružičasti mini bikini, pridruživši se tako popularnom trendu barbiecore. Što se tiče modela, izbor je pao na dvodijelni komplet s preklopom na dekolteu i trakicama za vezanje oko vrata te gaćicama s tankim trakicama. Odličan je to model za isticanje siluete koji istovremeno pruža dobru potporu i udobnost nošenja.

Odabrana nijansa ružičaste zapravo je jedan od najboljih izbora jer, osim što je vrlo moderna ovog ljeta, riječ je o savršenoj boji za pojačavanje preplanulog tena.

  • +6
Mikro bikiniji Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo