ZA BLISTAV TEN

Genijalan trik za ljepotu zaludio Instagram: Evo kako ga možete sami napraviti

21.02.2021 u 16:50

Bionic
Reading

Trikova za lijepu kožu nikad nije dosta, a savjet koji je na svom Instagram profilu pokazala blogerica Tina Craig nešto je što zbilja vrijedi isprobati

Trik domišljate blogerice postao je viralan nakon što je pokazala blagodati korištenja tehnike tzv. 'skin icing', odnosno 'smrzavanju kože'.

Mnoge su beauty ovisnice odlučile riskirati i isprobati novi trik koji je sve zaludio jer obećava sjaj u svega nekoliko minuta.

Instagram video skin icing beauty influencerice Tine Craig privukao je veliku pozornost na Internetu te je zabilježio tisuće lajkova i pregleda.

Nešto slično nas su nas već ranije naučile ruska manekenka Irina Shayk koja je problema s natečenosti lica i područja oko očiju rješava s kockicom leda, dok se Kate Moss pak kune u umivanje hladnom vodom koje potiče cirkulaciju i pozitivno utječe na tonus kože. No oni koji imaju osjetljivu kožu se žale kako je led preagresivan za njihovu kožu, pa je blogerica Tina prilagodila svoj beauty savjet.

Kako funkcionira njezin beauty trik?

Nije nimalo kompliciran. U plastičnu posudu nalijte i zamrznite kokosovo, bademovo ili zobeno mlijeko. Ako imate posebno osjetljivu kožu, posudu omotajte ručnikom, zatim kružnim pokretima lagano masirajte lice.

Ukoliko vam je koža osjetljiva nakon tretmana lice operite mlakom vodom.

Tina kaže kako ovaj trik koristi svaki dan, ali svaka je koža drukčija te da za svaki slučaj za savjet pitate i svog dermatologa.