NE RADI SAM!

Genijalac slagao Miatu pa umalo spalio cijelu garažu!

30.04.2013 u 10:00

Bionic
Reading

Da smo odgovorna rubrika, vjerojatno bismo ovaj čudesan niz glupih poteza prezentirali kao ‘ne pokušavajte ovo kod kuće’. No mi donosimo dashcam videa iz Rusije, hoonigane, krafne i spaljene gume i stoga pitamo: vjerujete li i vi u onu staru da je bolje roditi se sretan nego pametan?

Ovaj je momak, doduše, ovisno o tome jeste li tip osobe koja vidi polupunu ili polupraznu čašu, ili suludo sretan ili zbilja nema sreće. Prosudite sami. Ono što znamo jest da očito u garaži pokušava staviti V8 motor u rastavljenu Miatu. Ono što zbunjuje je pokušaj da upali motor dok je još na dizalici (tj. lancu).

Štoviše, nakon što se pojavi vatra na motoru, on ga i dalje pokušava upaliti!? A onda puše u plamen?! Normalno, pitanje je trenutka u kojem će se zapaliti i kanta s gorivom strateški stavljena tik uz auto. Vatra koja se širi u jednom trenutku zahvaća čak i mehaničarevu majicu. Šećer na kraju – genijalac uopće nema vatrogasni aparat, nego cijeli motor zalijeva vodom!

Ukratko, imao je ludu sreću da nije izgorio zajedno sa svojim ljubimcem kojega, kako je krenuo, vjerojatno nikad neće završiti. Eventualno bi ga mogao spaliti. Očekivano, video se proširio internetom, a netko od duhovitih surfera ga je malo ubrzao i dodao muziku, odnosno, kako sam zove tu tehniku, benihilizirao. Od Benny Hill, je li, za drugo i nije…