TRENDI I CHIC

Francuskinje imaju modno rješenje za svaku sezonu; evo što je njihova ljetna uniforma

21.07.2021 u 06:44

Bionic
Reading

Stil besprijekorno skockanih Francuskinja ne prestaje intrigirati modni svijet te se čini kao da nam nikad ne može dosaditi

Nije nikakvo čudo to da zaljubljenice u modu rado traže nadahnuće na ulicama francuskih gradova, osobito Pariza.

Lakoća kojom slažu stajlinge, bez obzira o kojem se godišnjem dobu radi, fascinantna je, a ležeran pristup modi uz bazične komade bezvremenskog stila formula je koja daje sjajne rezultate.

Baš kao što je jednom prigodom rekla američka glumica i redateljica Olivia Wilde: 'Kad niste sigurni kako se odjenuti, ugledajte se na Francuskinje. Minimalizam i jednostavnost nikad ne izlaze iz mode.'

  • +19
Slip haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

I apsolutno je u pravu jer uz pomoć nekoliko ključnih komada, obogaćenih maštovitim dodacima, odjeveni ste bez greške u svakom godišnjem dobu, onako kako to rade francuske fashionistice.

Baš kao što za jesensko/zimske mjesece samo nižu briljantne stajlinge jedan za drugim, Francuskinje i tijekom proljeća i ljeta 'vrte' nekoliko ključnih odjevnih predmeta koji se savršeno uklapaju u outfite primjerene toplijem vremenu.

Evo kojih vam devet komada treba tijekom proljeća i ljeta, a većinu njih, poput npr. slip haljine ili bijelog T-shirta, sigurno već imate u svojem ormaru.

Pa ako ste u potrazi za odjećom kojom ćete osvježiti postojeću garderobu za nadolazeće toplije dane, evo što vam treba:

Ljetna haljina

Kratki kardigan

Torba nalik košari od pruća

Udobne otvorene cipele

Statement top golih leđa

Pamučni top bez rukava

Savršena bijela majica

Slip haljina