RJEŠENJE ZA OŠTEĆENU KOSU

Fitoval – formula za glatku i sjajnu kosu

01.02.2011 u 15:40

Bionic
Reading

Lijepa kosa je zdrava i vitalna kosa. Da bi kosa mogla biti takva potrebna joj je odgovarajuća njega. Proizvodi za oštećenu kosu Fitoval šampon i kapsule Fitoval osiguravaju učinkovitu njegu koja obnavlja i jača oštećenu kosu, oslabljenu i suhu kosu

Aktivni sastojci šampona obnavljaju oštećenu površinu kose (sprječavaju lomljenje kose i cijepanje vlasi), kosi vraćaju prirodan sjaj (obnavljaju oštećenu, suhu i slabu kosu) i zaglađuju površinu kose. Lecitin i pšenični protein na površini čine zaštitni film koji pomaže zatvarati pukotine i tako kosu čuvaju od vanjskih utjecaja i isušivanja. D-pantenol osigurava vlaženje dubljih slojeva kose i vlasišta. Kopriva poboljšava prokrvljenost vlasišta, kadulja pak na njega djeluje antiseptično. Kosa postaje meka, snažna, sjajna i ponovno svilenkasta na dodir.

Kapsule Fitoval formula su biološka prehrana za oštećenu kosu, kao i za kosu koja naginje ispadanju. Pomažu pri prehranjivanju korijena vlasišta s hranjivim tvarima koje su potrebne za rast i obnavljanje kose. Vitamini i minerali te aminokiselina cistin učvršćuju kosu, pospješuju njezino obnavljanje i spriječavaju pretjerano ispadanje kose. Opskrbljuju korijen kose putem krvotoka tvarima koje su potrebne za rast i obnavljanje.

Osim problema za oštećenu kose Fitoval stručnjak Vam nudi još 2 linije proizvoda: Fitoval protiv ispadanja kose (šampon, losion i kapsule) te Fitoval protiv peruti (šampon i losion).

Proizvode linije Fitoval za oštećenu kosu (šampon i kapsule) kao i proizvode iz ostalih linija možete potražite u ljekarnama i specijaliziranim trgovima.