NAGRADNJAČA

Festival slastica u Termama Tuhelj

17.05.2013 u 09:03

Bionic
Reading

Terme Tuhelj tijekom svibnja pozivaju na uživanje u slasticama s pogledom na zagorske brege. U sklopu događanja organizirana je i radionica izrade kolača koju će održati glavna slastičarka Terma Tuhelj Marija Blažun - 18. svibnja od 15 do 17 sati i svi koji vole peči torte i kolače dobrodošli su na radionicu.

Tijekom svibnja posjetitelje Terma Tuhelj u sklopu Festivala slastica očekuju brojne degustacije, prezentacije izrade kolača, slatka iznenađenja te bogata ponuda slastica - od terra kocki, kavana i sacher kocki, do kremšnita, savijača i torti raznih vrsta.

Svakog petka u 21 sat u Terra Lounge baru Terma Tuhelj posjetitelji mogu okušati sreću u igri kušanja kolača - onaj tko pogodi kolač ili namirnicu osvaja rođendansku tortu, dok ostali natjecatelji dobivaju kolač po izboru.

S novim trikovima i starim tajnama u umijeću pripreme kolača posjetitelje će upoznati glavna slastičarka Terma Tuhelj Marija Blažun. Marija Blažun, koja je inače virtuoz u izradi raznih svadbenih kolača, torti te babičinih kolača, zainteresirane će podučiti kako napraviti savršeni sezonski desert te kolač iznenađenja napravljen prema domaćoj autohtonoj recepturi. Radionica izrade kolača održat će se u subotu 18. svibnja od 15 do 17 sati.

Tijekom Festivala slastica sve torte i kolači u Terra Lounge baru Terma Tuhelj su povoljniji 50%, kao i štrukle u Dvorcu Mihanović i Element baru. Za kupljene slastice u iznosu iznad 120 kn svaki kupac dobiva jednu gratis kartu za kupanje na bazenima Vodenog planeta!

Više informacija o Festivalu slastica potražite na www.terme-tuhelj.hr

Tportal.hr će jednog čitatelje nagraditi s obiteljskim poklon bonom Slatki zalogaj (četiri kolača + četiri bezalkoholna koktela).

Nagradu je osvojio Zdenko Knezić