ZA STAS BRINE SUTRADAN

Fergie se utapa u kruhu i maslacu

10.12.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Pjevačica Fergie, poznata i po glasu i po stasu, trudi se i trudi jesti zdravo kako bi ostala vitka i u formi. Ipak, na turnejama joj znaju popustiti kočnice te se prepušta najslađem grijehu, a to je kruh s maslacem

'Kod kuće mi dostavljaju hranu pripremljenu prema posebnoj, zdravoj dijeti, ali onda dođu turneje… Koliko god se trudila naručiti bar donekle zdrav obrok, ponekad jednostavno ne mogu odoljeti jelima koja ne bi smjela biti na mom jelovniku. Zvuči banalno, ali toliko volim kruh i maslac da bih se mogla utopiti u njima. A znamo koliko je maslac kaloričan', rekla je Fergie za britanski Cosmopolitan.

Fergie, osim što je jedna od najtraženijih pjevačica današnjice, ovih se dana pojavila i u novom filmskom mjuziklu 'Nine', gdje glumi uz Kate Hudson, Sophiju Loren, Penelope Cruz i Judi Dench.

Fergie također voli biti kreativna te se upustila u dizajnerske vode kreirajući luksuzne cipele. 'Volim dizajnirati cipele i svako pretvaranje ideje u nešto opipljivo osjećam kao veliku nagradu', otkrila je Fergie.