VODIČ ZA MUŠKARCE

Fashion Guru sirovine pretvara u urbane frajere

06.08.2009 u 15:25

Bionic
Reading

Kako se ponašati u društvu, kako se obući, a kako navući kondom i odvući djevojku u krevetu, sve to i malo više Boris Banović, poznatiji kao Fashion Guru, sažeo je u svojoj prvoj knjizi, bontonu nazvanom 'Vodič za urbane frajere'

'Vodič za urbane frajere' je suvremena verzija bontona za normalne muškarce koji nisu opterećeni idejom da moraju biti supermeni, kaže Fashion Guru. Knjiga ipak nije namijenjena samo njima, već svakome tko smatra da je važno biti ugodan u društvu jer je riječ o vodiču o lijepom ponašanju i nekim manirama u društvu ili za stolom koje mogu iskoristiti oba spola.

Modi je u 'Vodiču' posvećeno najviše prostora jer je to, veli Fashion Guru, definitivno gorući problem: 'Naši muškarci i dalje ne shvaćaju što sve mogu svojom odjećom postići. Živimo u tako vizualnom svijetu, a odjeća ti u mnogo slučajeva može pomoći da postigneš neki cilj. Žene su to već shvatile.'

Knjigu o lijepom ponašanju koju preporučuje svima, no Fashi ipak nije pisao iz vlastitog iskustva, već priznaje da će i njemu samome dobro doći da je pročita koji put kako bi što bolje usvojio napisano. 'To što sam se ja popišao na cesti, ne znači da nisam pristojan, nego da mi je bila sila. Imao sam peh, pa me je zatekao murjak. Ali bio sam zato jako pristojan prema murjaku', objasnio je na svoj prepoznatljiv način Fashion Guru u intervjuu za Stars.

'Ovo nije trendi štivo koje će se čitati samo jedno ljeto, ova knjiga je prepuna savjeta koji će trajati', zaključio je Fashion Guru.

Nakon vodiča za muškarce, koji se ovih dana pojavio u prodaji, Fashion Guru namjerava napisati sličan priručnik za žene, a zauzet je i uređivanjem bloga za svog psa Mickeyja koji će uskoro prerasti u portal, s vremenom možda i u knjigu za djecu.