VEDRA I JAKA

Fani Stipković pobijedila bolest

04.12.2010 u 16:04

Bionic
Reading

Nakon što je Fani Stipković dijagnosticirana Chronova bolest, okrenula je novi list u životu i prestala pušiti, počela zdravo jesti te redovito vježba

U prvi tren kad je 29-godišnja novinarka 'Red Carpeta' Fani Stipković saznala da boluje od Chronove bolesti, dobro se je isplakala, no nakon suza našla je novu snagu i odlučila promijeniti život, piše 24 sata.

Chronova bolest je rijetka i neizlječiva kronična upala crijeva. Denis Latin još je jedna televizijska osoba koja se godinama bori protiv iste bolesti.

Selidba iz Vele Luke u Zagreb također nije pomogla stanju Fani Stipković, a iscrpljenost i mršavost samo su ubrzali njen odlazak liječniku prije nego što je saznala od čega boluje. Kaže da je sve što u životu ima stekla svojim radom i uz puno odricanja i dokazivanja. Uspjela je završiti fakultet i spojiti manekenstvo s modom i novinarstvom, prenosi 24 sata.

Zahvaljujući snazi volje i čvrstoći karaktera, Fani Stipković iz korijena je promijenila svoj život i danas se osjeća bolje nego ikad. Baš kao što je rekao Friedrich Nietzsche – 'što nas ne ubije, ojača nas'.