ZNA GA NOSITI

Evo zašto je ona kraljica vrućih traper kombinacija

03.08.2014 u 08:41

Bionic
Reading

Vjerojatno nema žene koja u svom ormaru nema nijedan komad omiljenog odjevnog predmeta. Traperice, vječni komad idealan za casual, svečane, sportske kombinacije. Obožava ih i jedna od najzgodnijih žena na svijetu, a u svojoj kolekciji ima svaki model kojeg se možete sjetiti

Heidi ima čak i kombinezon od trapera, baggy stila pomalo nalik na široke radničke kombinezone.No ovu dugonogu ljepoticu najčešće možemo vidjeti u uskim varijantama koje joj naglašavaju lijepo oblikovane noge.


Ako želite izgledati božanstveno kao Heidi, na tamne skinny traperice odjenite bijelu majicu i sako, i obavezno obujte štikle. Lagano seksi, pomalo poslovno, ali uvijek besprijekorno.

U ležernijim varijantama Heidi Klum će traper nositi na tenisice i pletenu vestu koja otkriva jedno rame. A uz pinki tenisice odlično je sparila torbu u istoj boji. Popularni bootcut pak nosi na crnu majicu i otvorene sandale. U njezinoj kolekciji mnogo je traperica, a osim trendi uskih modela, voli isparani traper, tamni, s uzorkom, poderani. Njoj sve dobro stoji. Osim što ima super tijelo, traperice majstorski kombinira s ostatkom odjeće.