luksuzni brendovi

Nezaboravni stajlinzi: Evo što je nosila Aleksandra Prijović na koncertima u Areni

05.12.2023 u 19:20

Bionic
Reading

Srpska pop pjevačica nosila je senzacionalne kreacije s potpisom luksuznih modnih kuća koji su u potpunosti istaknuli njenu senzualnu liniju

Pjevačica Aleksandra Prijović u Zagrebu je pobudila takav interes da je rasprodala čak pet uzastopnih koncerata u Areni u periodu 1.12. - 6.12., a spektakularna atmosfera i nezaboravni stajlinzi opravdali su očekivanja.

Poput prave svjetske pop ikone, zablistala je u haljinama s visokim prorezima, izdanjima obogaćenim šljokicama i glamuroznim kreacijama luksuznih brendova, ponosno ističući outfite kakvih se ne bi posramile niti ikone poput Beyonce, Rihanne ili Taylor Swift.

U nastavku donosimo pregled njenih efektnih stajlinga o kojima će se još dugo pričati.

Srebrno izdanje na otvaranju

Na prvom koncertu održanom u zagrebačkoj Areni proteklog petka, Aleksandra Prijović zablistala je u srebrnom izdanju koji potpisuje vizualna umjetnica i modna dizajnerica Tijana Todorović, zaslužna i za vjenčanicu u kojoj je pjevačica stupila u brak.

Riječ je maksi haljini senzualno visokog proreza i zavodljivog dekolteta, optočenoj šljokicama i efektnim prozirnim rukavima, a sve je bilo savršeno nadopunjeno mrežastim najlonkama, trendi srebrnim sandalama visoke pete s potpisom talijanskog dizajnera Giuseppea Zanottija te upečatljivim naušnicama cvjetnog oblika.

  • +40
Prvi od pet koncerata Aleksandre Prijović u Areni Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Efektna haljina s cut out detaljima na drugom koncertu

Idući dan uslijedio je drugi koncert srpske pop folk izvođačice, a na pozornici od 400 metara četvornih i oko 500 svjetlosnih reflektora sa svim ostalim vizualnim efektima, Aleksandra Prijović oduševila je u zavodljivom izdanju.

Nosila je crnu dugačku haljinu pletenog uzorka obogaćenog cirkonima te trendi cut out prorezima, dok je stajling zaokružila istim cipelama s potpisom brenda Harmony kao večer ranije.

  • +25
Aleksandra Prijović - drugi koncert u Zagrebu Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Treći koncert u izazovnoj mini haljini

U nedjelju navečer održala je treći od pet rasprodanih koncerata u sklopu svoje turneje 'Od istoka do zapada'. Uz veliki plamen, igru svjetala i goste pjevala je svoje hitove uz podršku publike kojoj je servirala nezaboravan stajling.

Ovaj puta birala je glamuroznu zlatnu kreaciju s nezaobilaznim cirkonima i prozirnim rukavima te elegantnog visokog ovratnika. No, riječ je o još izazovnijem izdanju jer se radi o mini haljini kojom je Prijović istaknula besprijekornu liniju i vitke noge.

Nosila ju je na suptilne mrežaste najlonke i srebrne sandale s visokom platformom koje su dodatno naglasile njenu figuru.

  • +42
Aleksandra Prijović - treći koncert u Zagrebu Izvor: Cropix / Autor: Vanesa Pandzic

Luksuzna haljina na četvrtom koncertu

Četvrti, ujedno i pretposljednji koncert Aleksandre Prijović u zagrebačkoj Areni, za publiku je bio prava poslastica, a regionalna zvijezde zablistala je u posve crnom stajlingu obogaćenom cirkonima.

Riječ je o tzv. smoking-haljini dugih rukava, napravljenoj od fine vune te suženom u struku za isticanje ženstvene linije, a sve s potpisom luksuzne modne kuće Alexander McQueen. Duboki dekolte, srebrni detalji na području trbuha te prorezi na mini haljini sve su podigli na višu razinu, baš kao i cipele na visoku petu obogaćene cirkonima.

  • +6
Lepa Brena, Aleksandra Prijović i Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL