MODNA INSPIRACIJA

Evo s kojim odjevnim komadima je najbolje nositi traperice ravnih nogavica

06.07.2022 u 14:48

Bionic
Reading

Skinny traperice polako odlaze u povijest, a na scenu su se vratili krojevi koji nisu pripijeni uz nogu. Ako još niste sasvim sigurni kako ih kombinirati, prisjetili smo se nekoliko sjajnih ideja

Premda im već neko vrijeme predviđaju mirovinu, tek ove sezone skinny traperice polako posustaju mada ih još neke slavne zaljubljenice u modu vole nositi, poput dugonogih ljepotica Cindy Crawford ili Rosie Huntington-Whiteley.

Istina je da skinny traperice sjajno izgledaju u kombinaciji s određenim tipom obuće, poput primjerice gležnjača, no s druge strane i traperice ravnih nogavica nisu komplicirane za kombinacije, a osim toga nude puno veću razinu udobnosti te laskaju svakoj građi i čine nas vitkijima.

BIJELA KOŠULJA I TRAPERICE

Ova odjevna kombinacija nikada ne izlazi iz mode, a osvojila je i Jennifer Lopez

Pogledaj galeriju

Traperice ravnih krojeva i opuštene siluete u posljednje su vrijeme potpuno opčinile slavne zaljubljenice u modu te ne izlaze iz takvih modela, pa smo ih vidjeli i na Amal Clooney, Hailey Bieber, Sienni Miller, Naomi Watts, Jennifer Lopez, Emily Ratajkowski...

Poznate fashionistice kombiniraju ravne traperice s ova tri komada:

TJEDAN MODE

Slavni pohrlili u Pariz: Pogledajte tko je sve bio na modnim revijama kuća Dior i Giambattista Valli u Parizu

Pogledaj galeriju

1. Sako

Trebamo li ovdje još što objasniti? Sako i traperice su ultimativni klasik i nećete pogriješiti ako se u takvoj kombinaciji uputite i na posao. Amal Clooney ovu je kombinaciju zaokružila štiklama i bijelim topom - fantastično, zar ne?

  • +16
Traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

2. Tank top

Majica potkošulja je isplativ komad koji ćete moći nositi u mnogim ljetnim kombinacijama, od cargo hlača pa do suknji, vrućih hlačica ili trapera... Odlično izgleda i kad ga sparite s omiljenim trapericama ravnih nogavica, baš kako to radi manekenka Kendall Jenner, po mnogima najbolje odjevena članica reality klana Kardashian-Jenner. Uz bijelu, svakako nabavite varijantu u crnoj boji, što će vam omogućiti bezbrojne kombinacije.

3. Kožne jakne

Kožne bajkerske i bomber jakne godinama su na modnoj sceni, no ove su se sezone našle u središtu pozornosti u nešto modernijim oblicima. Oversized kožna jakna i traperice ravnih nogavica idealan su modni spoj, a to je dokazala i Hailey Bieber u puno prigoda.