TAJNE STILA

Evo o čemu trebate voditi računa pri kupnji cipela i torbi kako ne bi izgledali jeftinije nego što jesu

24.03.2022 u 14:56

Bionic
Reading

Dobro je poznata moć modnih detalja, pa se mnoge zaljubljenice u modu teško mogu othrvati želji za kupnjom kakve zgodne torbice ili cipela

Male stvari čine veliku razliku te je dobro poznato da će pametno odabrani modni svakoj će pa i najdosadnijoj modnoj kombinaciji dati posebnost i posve novu dimenziju. Ako se i vi ne možete zasititi modnih detalja, važno je naglasiti i da pogrešno odabrani komadi mogu izazvati kontraefekt.

Postoji nekoliko vrlo čestih grešaka pri kupnji torbi i cipela zbog čega će izgledati manje kvalitetno i jeftinije nego što jesu.

Stoga pripazite na nekoliko ključnih detalja kako ne biste posve narušili svoj stajling.

Dakako, tko ne bi volio u svojoj kolekciji imati vrhunsku (i papreno skupu) dizajnersku torbu neprolaznog karaktera poput npr. kultne birkenice? Isto se odnosi i na luksuznu obuću koja nažalost nije za svaki džep.

Ako i vi najčešće šopingirate u high street trgovinama, trebali biste pripaziti na nekoliko detalja koji mogu u konačnici dati posve drukčiji efekt.

  • +22
Kultne torbe Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Prilikom kupnje torbi ili cipela pripazite na ove detalje:

Trebali biste izbjegavati ove 4 modne greške s torbama i cipelama

1. Loša kvaliteta detalja poput npr. zatvarača ili kopči

Nije važno radi li se o patentnom zatvaraču na čizmama ili metalnoj kopči na torbi: ako se radi o lošijim proizvodima, to se, nažalost, može odmah vidjeti. Jeftine varijante vrlo brzo će se ili pokvariti ili će se boja početi ljuštiti.

Savjet: Što su vaše cipele i torba s manje metalnih detalja tim bolje. Čak i vrlo jeftini primjerci mogu izgledati visokokvalitetno ako zatvarači uopće nisu vidljivo vidljivi.

2. Svijetle boje

Ovaj savjet neće se svidjeti ljubiteljicama vedrijih boja no što su torba ili cipele svjetliji loša kvaliteta je još više dolazi do izražaja.

ULIČNA MODA

Minice i visoke čizme kao provjerena kombinacija: Zgodne Zagrepčanke svoje vitke noge stavile u prvi plan

Pogledaj galeriju

Savjet: Kada kupujete jeftinije torbe i cipele, najbolje je odabrati neutralne i prigušene boje kao što su crna, bež, siva, tamnoplava ili bordo. Ono što obično može proći po ovom pitanju su i puderaste pastelne boje.

3. Previše detalja

Šljokice, mašne, cvijeće ili volani? Da bi takvi ukrasi i detalji dobro izgledali na dodacima, moraju biti jako kvalitetni. Nažalost, to je vrlo rijetko slučaj s jeftinijim primjercima cipela i torbi, jer je taj korak pri izradi dugotrajan i samim time skup.

Savjet: Izbjegavajte previše ukrasa i nitko neće primijetiti da vaše cipele ili torbe nisu skupocjene.

4. Šavovi

Nepogrešive naznake torbi i cipela koje nisu kvalitetne je to da boja šavova ne odgovara tom artiklu ili da, još gore, da taj proizvod uopće nije ni šivan, već samo zalijepljen!

Savjet: Kada kupujete jeftinije high street proizvode, pazite da dodaci nemaju jako istaknute šavove, jer to odmah čini izgled skupocijenijim.