VALENTINOV MODEL

Čini se da je ovo nova 'it' torba sezone, a očarat će vas vedrim bojama i neprolaznom siluetom

23.03.2022 u 12:29

Bionic
Reading

Modna kuća Valentino izbacila je novi model svoje torbice pod nazivom One Stud, a nije brzo trebalo da se nađe u rukama brojnih zvijezda i modnih blogerica koje nameću trendove

U bogatom izboru koji dizajnerske modne kuće nude svojim kupcima, ali i onom među high street brendovima, uvijek se jedan predmet nametne kao najpoželjniji sezone. Ako je vjerovati modnoj Bibliji onda će ove sezone to biti ova torbica. Vogue svrstava ručnu torbicu Valentino iz najnovije kolekcije kao ‘it’ torbu današnjice.

Model One Stud posljednjih je tjedan viđen na brojnim svjetskim zvijezdama, a ono po čemu je posebna verzija ove dizajnerske torbice je paleta boja u kojoj dolazi.

Valentino One Stud torbica Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Napravljena je od najfinije nappa kože sa zlatnim tankim remenom i većom verzijom kultne Valentino piramidalne kopče na sredini pismo torbice. Za sada postoje dvije veličine torbe, mini i small verzija. Cijena torbice je nešto više od 20 tisuća kuna.

Među prvima su je prošetala danska manekenka Mona Tougaard i Achenrin Madit koje su je nosile na pisti. Potom je kao zaštitno lice kampanje angažirana glumica Zendaya.

U veljači ju je nosila glumica Anne Hathaway, a onda i Vanessa Hudgens. U vedroj ciklama nijansi skladno ju je svom stajlingu ukomponirala Tracee Ellis Ross, dok je američka pjevačica Dixie D'Amelio ipak birala klasičnu crnu.

Pitanje je trenutka kada ćemo ovaj dizajnerski komad vidjeti i na domaćim trendsetericama.