nokti i trepavice

Evo koja su se pitanja o ljepoti i njezi najviše postavljala na tražilici Google

11.12.2019 u 19:03

Bionic
Reading

Kraj je godine pa se svode računi, analiziraju trendovi, kako u drugim područjima života tako i u industriji ljepote.

Rezultati Google pretraživanja govore nam mnogo o vremenu u kojem živimo i ponekad nude gotovo voajerski uvid u preokupacije drugih ljudi. Na tražilicama pokušavamo doći do odgovora na sva životna pitanja, pogotovo ona koja ni ne znamo koga bismo pitali ili nam je neugodno započinjati razgovor na tu temu.

Industrija ljepote također ima svoje male tajne, a u moru svakodnevne ponude novih beauty proizvoda, trendova i tehnika lako se izgubiti. Zanimljivo je vidjeti koja su se beauty pitanja najviše postavljala na tražilici Google. Prema podacima koje je objavio Google, najviše je upita bilo na temu brenda Color Street, marke specijalizirane za lak za nokte u obliku listića. Iako postoji još od sredine 80-ih, izgleda da su se njihovi proizvodi proširili zahvaljujući Facebooku i forumima na kojima korisnice hvale njihove proizvode, no očito nije svima baš posve jasno kako se nanose.

Većina ostalih pretraga odnosila se na nanošenje šminke i drugih beauty proizvoda. Na temelju pretrage, također je jasno da neki trendovi ne izlaze iz mode, poput umjetnih trepavica, koje su već treću godinu zaredom među najčešćim upitima.

Evo cijeli popis:

1. Kako nanijeti Color Street na nokte

2. Kako nanijeti umjetne trepavice

3. Kako nanijeti rumenilo

4. Kako nanijeti toner

5. Kako nanijeti tekući puder

6. Kako nanijeti pojedinačne trepavice

7. Kako nanijeti kokosovo ulje na kosu

8. Kako nanijeti kremu za samotamnjenje

9. Kako nanijeti maskaru

10. Kako nanijeti primer