TRENDI STAJLING

Evo kako izgleda najpoželjnija jesenska modna kombinacija

09.09.2016 u 10:00

  • +3

Odjeća

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Kako izgleda najpoželjnija jesenska modna kombinacija? I dok će se većina odlučiti za traperice, gležnjače ili tenisice te šik vestu ili ove sezone popularnu košulju s nekim pomaknutim detaljem, modni stručnjaci hit stajling sezone zamišljaju ipak malo drugačije i puno maštovitije

Savršen ili idealan stajling subjektivan je pojam, a ovisno o ukusima i trendovima, svatko ga zamišlja drugačije. No ako želite složiti kombinaciju koja će izgledati šik i drugačije, onda se poigrajte outfitom koji je osmislila top stilistica Caroline Maguire, a koja smatra da njime ove sezone ne možete pogriješiti.

Njezin jesenski stajling iz snova sastoji se od komada koji se s lakoćom mogu uklopiti u različite stilove i kombinirati s odjećom koju već imate u ormaru.

Ove jeseni naglasak je na slojevitom odijevanju. Krenite s baznim komadima poput traperica, dodajte haljinu, završite sa statement modnim dodacima i dobit ćete šik look koji je ujedno jako udoban, savjetuje slavna stilistica.

Haljina na preklop, na tanke remenčiće i s efektnim detaljem poput kopče, savršen je izbor za jesenski stajling iz snova. Nosite je uz romantičnu bluzu visokog ovratnika ili samu u večernjem izlasku.

Bluza s volanima podarit će dozu ženstvenosti ovom stajlingu zahvaljujući romantičnim volanima, a možete je nositi samu, ali i ispod već spomenute haljine na preklop. To je, smatra Maguire, it bluza za jesen.

Znamo da su ove sezone traperice do gležnjamust have komad, a bez obzira imaju li grubo odrezane rubove na dnu nogavice, visoki struk, patchwork ili izvezene detalje, jednostavno moraju imati neki detalj koji ih izdvaja iz mase.

kariranim kaputom muškog kroja ove jeseni i zime ne možete pogriješiti, a osvježit će svaki stajling.

Blok pete i dalje su u trendu, a nakon sandala na red su došle čizme i gležnjače. Što je peta otkačenija, tim bolje, a naglasak je na statement cipelama. No ako želite biti zapaženi, odaberite gležnjače drugačije teksture, od baršuna i brokata s uočljivim uzorkom.

Stajling upotpunite šik modnim dodacima poput stroge geometrijske torbe s upadljivim metalnim detaljima i mačkastim sunčanim naočalama u srebrnkastim nijansama.