TEHNIKE KOJE DJELUJU

Evo kako ćete uspješno zavesti ženu

07.03.2013 u 11:54

Bionic
Reading

Kezia Noble uči muškarce tehnikama zavođenja te smatra da na taj način pomaže i ženama da pronađu svoju srodnu dušu

Britanci posljednjih mjeseci hitaju kod Kezije Noble, stručnjakinje za veze, koja ih uči kako da osvoje baš svaku ženu. Ni cijena Kezijinih tečajeva ne sprečava ih da dolaze u velikom broju, a iznos jednotjednog tečaja uistinu nije malen i iznosi 4000 funti, odnosno oko 35 tisuća kuna.

Kezia Noble uči muškarce tehnikama zavođenja te smatra da na taj način pomaže i ženama da pronađu svoju srodnu dušu. 'Pomažem muškarcima da skupe hrabrost prići ženama te da priđu sa stilom, na način na koji će zainteresirati žene… Mnogi ljudi griješe jer misle da je tu riječ samo o samopouzdanju i kemiji između ljudi. Međutim ima tu još puno elemenata i upravo o tome pričam muškarcima', pojašnjava atraktivna ljubavna 'guruica'.

Pet je ključnih područja na kojima Kezia radi s muškarcima. Najprije se pobrine za njihov izgled jer, kako ističe, muškarac ne mora biti odjeven u najmodernije stvari na svijetu, ali mora izgledati pristojno i mora imati dobro držanje tijela.

Druga stvar na kojoj se radi su mjesta na koja muškarci izlaze. Ako žele upoznati žene, kaže Kezia, ne mogu se ograničiti samo na klubove. Moraju uključiti i druga mjesta djelovanja poput parkova, knjižnica, muzeja… Dakle u obzir dolaze sva mjesta na kojima je moguće upoznati nove ljude.

Treća stvar je komunikacija, odnosno postavljanje pitanja. Kezia kaže da muškarci moraju znati postavljati otvorena pitanja poput 'jesi li sretna na svom poslu?'. Važno je da pritom iskreno slušaju.

Četvrto je na rasporedu učenje manira 'zločestih dečki'. Kezia pojašnjava kako je važno da muškarci usvoje taj stav samopouzdanja i vlastite samodostatnosti da ne bi bili previše meki i ženama dosadni. Dakle moraju cijeniti sebe i svoj život.

I peta stvar je suočavanje s istinom. Muškarci moraju biti u stanju procijeniti sviđaju li se ženi, a da je to ne pitaju ili im ona to jasno kaže. Kako tvrdi Kezia, muškarci moraju naučiti čitati govor ženskog tijela jer je i to iznimno važno za njihovu uspješnost.