POHVALILA SE

Evo kako Bojana Gregorić izgleda bez šminke

15.11.2016 u 20:30

Bionic
Reading

Da je zadovoljna time kako izgleda sa svoje 44 godine, lijepa je glumica pokazala objavivši na svom profilu na Instagramu fotografiju na kojoj je bez šminke. Iako je u prvi plan stavila podatak da joj je nakon prospavane noći frizura i dalje postojana, svi su gledali u lijepo lice Bojane Gregorić Vejzović, kojoj ni godine teške kazališne i filmske šminke nisu naudile

'Ono kad se probudiš i razveseli te postojana frizura, u mom slučaju to su šanse 1:100... e pa, doooobro jutro, ekipa!', napisala je ispod objavljene fotografije na svom Instagramu glumica Bojana Gregorić Vejzović. No ovoga puta u prvom planu nije bila njezina 'postojana frizura', već lice bez trunke šminke.

Lijepa 44-godišnja glumica ovom je fotografijom pokazala da unatoč godinama šminkanja kazališnom i filmskom šminkom, koje su poznate kao izrazito 'teške', na njezinom licu to nije ostavilo traga te i dalje izgleda odlično. Da joj je osim lica i tijelo u izuzetnoj formi, pokazala je ljetos, kada je objavila fotografiju u dvodijelnom kupaćem kostimu i ostavila sve bez daha. Jesu li to dobri geni ili je tajna u nečem drugom, možda se uskoro dozna.

Ljetos je Bojana objavila fotografiju u kupaćem kostimu