NOVA LINIJA DURANCE

Esprit: svi mirisi Provanse

26.09.2012 u 15:20

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih linija, Durance, bogata je Espritova linija losiona za tijelo, gelova za tuširanje, toaletnih voda, soli za kupanje i sapuna

Durance je rođen sad već davne 1986., kao Le Lavandin de Grignan, u francuskome mjestašcu Grignan. Vlasnici su, muž i žena Olivier i Elisabeth Ruth, bili veliki zaljubljenici u prirodu, a nadahnuti zaštitnim znakom svoga kraja - lavandom, bavili su se proizvodnjom lavandina ulja. Malo pomalo proizvodnja je rasla i prerasla u priču koja je sve više prelazila granice Provanse, a zatim i Francuske.

No Durance i danas, kao svjetski poznati brend, njeguje vrijednosti na kojima je nastao. Grignan, mjestašce bogatog povijesnog naslijeđa u srcu Provanse, nepresušno je vrelo inspiracije za Durance. Njegove biljke, mirisi, boje pretočeni su u neodoljive organske proizvode, a jedna od najpoznatijih linija bogata je Espritova linija losiona za tijelo, gelova za tuširanje, toaletnih voda, soli za kupanje i sapuna - s velikim rasponom mirisa - od vanilije, preko cvijeta pamuka, verbene, naranče i kumkvata, lavande, do kašmira, jantara i narančina cvijeta.

Durance, gelovi za tuširanje Esprit: nježno čiste vašu kožu topivom geliranom teksturom koja se u dodiru s vodom pjeni i koži daje decentan miris.

Durance, losioni za tijelo Esprit: dubinski hrane kožu. Nježna tekstura predivnih mirisa, za koje su zaslužni tradicionalni majstori parfema iz Grassea, topi se u dodiru s kožom i brzo upija.

Durance sapuni za goste iz linije Esprit: sadrže stopostotna biljna ulja.

Proizvodi Durance mogu se nabaviti u trgovinama (Green Gold i Gundulićeva 5, Zagreb) ili web shopu www.durance.hr