BOJANA SE PREPALA

Enes Vejzović u zastrašujućem izdanju

23.04.2010 u 20:00

Bionic
Reading

Hrvatski glumac Enes Vejzović potpuno se transformirao za potrebe uloge u kazališnoj predstavi 'Dolina ruža'. Dugačka brada, obrijana glava i svjetlo plava leća u jednom oku toliko su ga promijenila da ga ni majka nije prepoznala

U kazalištu Gavella održana je premijera predstave 'Dolina ruža', u režiji Krešimira Dolenčića, a u kojoj, između ostalih, glume Enes Vejzović, Sven Medvešek, Anja Šovagović Despot, Iva Visković, Barbara Nola i drugi.

Enes se za ulogu Vladimira fizički potpuno transformirao. Obrijao je glavu na ćelavo, pustio bradu, a u desno oko stavio svjetlo plavu leću kakvu u filmovima uglavnom nose vampiri i pokoji Drakula.

Kako glumac prije premijere ni supruzi Bojani Gregorić nije rekao da će se obrijati, ona se nemalo iznenadila. 'Prepala se vidjevši me ćelava', rekao je Enes za 24 sata. Majka mu je nakon predstave rekla da ga u prvi mah nije ni prepoznala.

Enes je još neko vrijeme nakon predstave na domjenku paradirao s lećom u oku jer je, kako kaže, nije znao izvaditi, prenose 24 sata.