100% hrvatski dizajn

Elle Boutique stiže u Zagreb 27. lipnja - zajedno za domaću modu

25.06.2020 u 09:36

Bionic
Reading

Pod sloganom #stopostohrvatskidizajn i #zajednozamodu Elle Boutique stiže u Zagreb u subotu, 27. lipnja, u Dežmanovu ulicu!

Modno događanje pod okriljem časopisa Elle okupit će vodeće domaće dizajnere, čije će komade posjetitelji na licu mjesta moći isprobati i nabaviti, i to po promotivnim cijenama. Centar Zagreba tako će ponovno zaživjeti – nakon ne tako lakog perioda koji je iza nas, a ova će modna platforma okupiti domaće dizajnere i pozvati javnost da podrži modu s hrvatskim potpisom

Jedinstveno modno događanje pod okriljem časopisa Elle otvara svoja vrata treću godinu za redom, i to u subotu, 27. lipnja, od 10 do 21 sat u Dežmanovoj ulici. Potpuno drugačije šoping iskustvo s predznakom 100% hrvatski dizajn i promotivnim cijenama očekuje sve ljubitelje mode. Najpopularniji domaći dizajneri odjeće i acesoiressa - donassy, A’Marie, Boudoir, Sopar, Lei Lou by Aleksandra Dojčinović, My Mon Mon, Link by Ogi Antunac, Hippy Garden, BiteMyStyle, Little Wonder, Nika Tom, Marija Kulušić, Price On Request, Seadro, The All, XD Xenia Design, Lokomotiva by Lana Puljić, Mammii Jewellery, Cherry Dear, Culture, Etna Maaar i Lykke - prezentirat će svoje komade svim zainteresiranima, te na jedan dan najbolje od hrvatske mode dovesti u centar Zagreba.

#stopostohrvatskidizajn - zajedno za domaću modu

„Hrvatska modna industrija i dizajneri, od kojih su mnogi i nositelji domaćeg obrta, pogođeni su posljedicama lockdown-a na globalnom nivou uslijed pandemije korona virusa, a uz to, i poslovanje nekih domaćih dizajnera u prostorima u centru grada narušeno je nakon potresa. Stoga smo ih okupili s ciljem da modu iznesu iz svojih showroomova, ateljea i studija i ponude ju po promotivnim cijenama svim posjetiteljima. No još bitnije, želimo podržati domaće dizajnere i našu modnu industriju kroz platformu Elle Boutique s predznakom 100% hrvatski dizajn, te zajedno ukazati kako su održivi pristup modi, tzv. slow fashion, i odjevni artikli s hrvatskim potpisom nešto o čemu trebamo razmišljati i 'prakticirati' već danas“ poručuju iz časopisa Elle.

Središte Zagreba i Dežmanova ulica ponovno će zaživjeti – nakon ne tako lakog perioda koji je iza nas. Elle Boutique dovodi na zagrebačku subotnju špicu renomirane domaće dizajnere koje će publika moći i upoznati, a kroz gradski žamor, chic i casual okruženje te prigodan glazbeni program 'pretvara' Dežmanov prolaz u modnu meku.

Pridružite nam se na cjelodnevnom modnom druženju, upoznajte svoje omiljene dizajnere, a kući odnesite probrane, trendi komade s hrvatskim potpisom! Dođite na Elle Boutique 27. lipnja od 10 do 21 sat u Dežmanovu ulicu u središtu Zagreba!

Sve novosti pratite na Facebook eventu: https://www.facebook.com/events/2176014882545143/