POKRENULA RASPRAVU

Ella pokazala kako izgleda bez šminke, a otkrila je i recept za sretnu 2018.

31.12.2017 u 10:55

Bionic
Reading

Blogerica Ella Dvornik, koja je sredinom studenoga rodila kćerkicu Balie Dee, na svom je profilu na Instagramu objavila fotografiju bez trunke šminke i našalila se kako prirodan look promoviraju oni koji nemaju vremena za uređivanje. To je pak pokrenulo cijelu raspravu o tome koliko se toga zaista stiže kad imaš djecu i poslovne obveze

'Mislim da prirodan izgled promoviraju ljudi koji nemaju vremena za šminkanje i jako sam im zahvalna na tome. Samo nastavite!', našalila se beauty i travel blogerica Ella Dvornik u komentaru uz selfie na kojemu je nenašminkana. 

'Ja imam tri dječaka i još mnoogo drugih obaveza, pa opet stignem biti tip-top, uspjeh je u dobroj organizaciji...To što si se ulijenila ne opravdavaj nedostatkom vremena!', komentirala je jedna od Ellinih pratiteljica na Instagramu na što joj druga zaključila:

'Imam i ja dijete i držim do sebe i naravno da sam uspješna, ali nekad se jednostavno ne stignem šminkati jer važnije mi je to vrijeme iskoristiti s djetetom nego svijetu dokazati da sam lijepa i uspješna'.

My little human ❤️ #momlife #love

Objavu dijeli www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik)

Većina pratiteljica na prirodan izgled Elle Dvornik uputila je riječi pohvale.

'Divna si kad se urediš, ali divna si i ovako prirodna, natur', napisala joj je jedna, a druga je dodala kako su inače 'žene najljepše s minimumom šminke':

'Nekako osmijeh posebno sjaji...'

Mlada blogerica sredinom studenoga sa zaručnikom Charlesom Pearceom dobila je kćerkicu Balie Dee, a na svome Instagramu redovito izvještava o tome kako se, uz sve ostale svoje obveze, snalazi u novoj, majčinskoj ulozi.

Pratitelje je na Instagramu oduševila i objavom kojom je ispratila 2017. za koju priznaje da ju je započela puna planova, pokušavajući biti 'organiziranija nego inače'. Život joj je, međutim, 'kao i uvijek, opalio šamarčinu' kad je saznala da je trudna.

Zapocela sam 2017. Puna planova. Sve sam isplanirala, odlucila sam da cu biti organiziranija nego inace. Spontana putovanja postati ce dobro isplanirani poslovni putovi. Odlucila sam ustvari biti nesto sto nisam, sto ne znam biti i sto mi nije prirodno... i zivot mi je kao i uvijek opalio samarcinu. Zaboravila sam mozda na trenutak da uzbudenje i iznenadenje i cine najvece uzitke u zivotu, da su mi najsretniji trenutci bas oni koje nisam planirala. Potrosila sam vrijeme planirajuci stvari koje su doslovno pale u vodu onog dana kada sam saznala da sam trudna. Zanimljivo kako u 3 godine se nije dogodilo i onda se bas dogodi kad ja odlucim nesto promjeniti. Bas mi je reklo tijelo “e pa neces!” Cijela godina koju sam planirala je opet odjednom postala uzbudljiva i spontana. Nisam znala sto ce me sve pronaci na putu. Bilo me je strah, preispitivala sam sebe, svoj posao , svoje cijelo postojanje. Trbuh se povecavao, i ja sam stalno cekala da se nesto dogodi. Sada ispada da mi je trudnoca bila valjda najbolje iskustvo zivota. U trudnoci sam se osjecala najbolje ikada. Imala sam najvise samopouzdanja i bila sam si najzgodnija. Nije me opterecivala moja figura niti kako mi nesto stoji. Tih 8 mjeseci sam bas uzivala u zivotu. Na kraju 2017. Docekala me Balie. Ni ona ne voli planove pa je umjesto 06.12 dosla 12.11 :) . I sada opet prozivljavam uzbudljive trenutke svog zivota, a nisam ih planirala. Ako vam ista mogu zazeljeti ove godine to je da ne planirate, da se ne brinete i da pustite Zivot da ide svojim tokom. Ako vam uzbudenja fali, uzbudenje ce vas naci negdje na putu. Sretna vam bezbrizna 2018. Godina.

Objavu dijeli www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik)

'Cijela godina koju sam planirala je opet odjednom postala uzbudljiva i spontana. Nisam znala što će me sve pronaći na putu. Bilo me je strah, preispitivala sam sebe, svoj posao, svoje cijelo postojanje. Trbuh se povećavao i ja sam stalno čekala da se nešto dogodi. Sada ispada da mi je trudnoća bila valjda najbolje iskustvo života', napisala je Ella dodajući da si je u tome periodu imala najviše samopouzdanja i bila samoj sebi najzgodnija. Na kraju 2017. dočekala ju je kćerkica.

  • +35
Ella Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

'I sada opet proživljavam uzbudljive trenutke svog života, a nisam ih planirala. Ako vam išta mogu zaželjeti ove godine, to je da ne planirate, da se ne brinete i da pustite život da ide svojim tokom', poručila je Ella Dvornik.