LOOK ZA JESEN

Ella Dvornik ponovno iznenadila promjenom imidža

05.09.2023 u 11:31

Bionic
Reading

Jedna od naših najuspješnijih influencerica, Ella Dvornik, poznata je po svojim čestim beauty transformacijama, a rado eksperimentira i bojama kose

Jesen je za mnoge idealna za osvježenje looka pa se Ella rado upustila u još jednu beauty transformaciju.

Kći kralja funka tijekom godina imala je različite faze te smo je viđali i kao platinastu plavušu, crvenokosu, s pramenovima...

Ella je sad ponovno plavuša, a ovoga se puta radi o kombinaciji prirodnih medenih tonova koji joj izvrsno pristaju. Savršeno fenirana kosa i razdjeljak na stranu rezultirali su cool poslovnim lookom, idealnim za jesen.

'Nakon kratkog godišnjeg odmora i nagomilanih obveza koje su me dočekale, nova boja kose za mene je odličan start nove sezone. Poslije ljeta kosa mi je bila isušena od soli i sunca, a tretman NanoShot mi je revitalizirao kosu i vratio sjaj, dok sam volumen dobila zahvaljujući ekstenzijama', rekla je Ella.

  • +4
Ella Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Inače, koncept #BackToWork #FreshStart potpuno je u skladu s posvećenosti salona osnaživanju žena i olakšavanju svakodnevice koja mnogima nije jednostavna.

'Dobru frizuru možete dobiti odmah, kada vama odgovara, bez naručivanja, to je ono što ženi treba. Ali za sve nas koje paralelno radimo više stvari potrebna su i brza modna rješenja', objasnila je Arijana Barić, vlasnica zagrebačkog walk in salona Vikler i ruž.