DR. BRANDT I APIVITA

Eliksiri mladosti nadohvat ruke

06.12.2013 u 13:39

Bionic
Reading

U ljekarni Sv. Kuzma i Damjan, Vlaška 69, Institutu zdravlja i ljepote, održan je događaj pod nazivom 'Elixir mladosti nadohvat ruke' čiji je glavni cilj bio odati recept do savršenog izgleda te koje proizvode koristiti kako bi učinak trajao što dulje

Tako su, ekskluzivno za hrvatsko tržište, predstavljene kozmetičke linije Glow by dr. Brandt i Wine elixir by Apivita, te na iznenađenje svih prisutnih dr. med. spec. dermatologije i venerologije Dinko Kaliterna demonstrirao trenutačno najpoželjniji tretman pomlađivanja kože Mezoniti. Cijeli događaj bio je u duhu osvješćivanja uzvanika o potrebi kvalitetnog pristupa njezi kože, savjetovanja o korištenju adekvatnih preparata i približavanju tretmana pomlađivanja kao zahvatu koji nije strogo vezan uz bolnice, duge oporavke, zavoje i otekline.

Prvo je predstavljena kozmetika kozmetika dr. Brandt koju koriste mnoge svjetske zvijezde poput Madonne Gwyneth Paltrow, Naomi Campbell, Toma Forda te njegova nova linijaGlow. Upravo sada u vrijeme Božića, kada svi želimo izgledati blistavo, mladoliko i ozareno, koži je potrebna njega, tretman koji će koži osigurati učinak sna za ljepotu. Liniju Glow preporučuju dermatolozi kao neinvazivan tretman za učinkovito buđenje i otklanjanje svih tragova umora s lica. Prvi put u obliku kozmetičkog preparata, ova linija je spoj laserske tehnologije i dragog kamena rubina koji kroz refleksiju svjetlosti koži vraća blistavost. Svi uzvanici imali su priliku uživati u demonstraciji djelovanja proizvoda na vlastitoj vlastitoj koži uz pomoć i stručno savjetovanje farmaceuta iz tima Delmerion, ekskluzivnog uvoznika dr. Brandta. 'Već neko dulje vrijeme koristim kozmetiku dr. Brandt kao vrhunsku zamijenu za određene estetske tretmane', izjavila Tina Orlović, voditeljica ekskluzivnog brenda Max Mara.

Iako su najbolji recepti najčešće brižno čuvani i skrivani, prvi put u povijesti Hrvatske estetike demonstriran je trenutačno najpoželjniji tretman pomlađivanja kože Mezoniti. Tretman je izvođen pod stručnom rukom dr. med. spec. dermatologije i venerologije Dinka Kaliterne iz poliklinike Poliderma. 'Drago mi je što sam pored tretmana Mezoniti, uspio predstaviti i približiti klijentima visoko kvalitetan kozmetički brend kao što je dr. Brandt koji koristim i savjetujem svojim klijentima za nastavak u kućnoj njezi', izjavio dr. Dinko Kaliterna

Osim blistavosti za kojom vapimo, u današnjoj priči sudjelovao je i čudesni prirodni sastojak, resveratrol, koji nas je pratio čitavu večer. Kao najučinkovitiji borac protiv bora dobiven iz crvenog vina, postao je glavni aktivni sastojak linije Wine Elixir, iz asortimana prirodne grčke kozmetike Apivite. U kombinaciji s pčelinjim voskom, linija Wine elixir djeluje direktno na dubinu i površinu bora, smanjujući njihovu vidljivost. Također je uzvanicima demonstriran učinak esencijalnih ulja iz Wine elixir ulja za masažu kože lica. 'Ulijeva mi povjerenje i sigurnost u kvalitetu zbog svoje prirodne proizvodnje. Apivita nije samo kozmetika, ona je ritual i moć usklađivanja tijela, uma i duše', izjavila Antea Šimleša, prvakinja u preponskom jahanju.