VJEČITI MODEL

Elegantne hlače koje pristaju svakom stasu zavladat će gradskim ulicama

08.03.2019 u 10:25

Bionic
Reading

Unazad nekoliko sezona palazzo hlače sve su traženije i slavne zaljubljenice u modu rado ih nose u mnogim prigodama jer su udobne, stajliš i pristaju svakoj figuri

Budući da su napravljene od lepršavih tkanina, savršen su odabir za toplije dane, osobito kad su ljetne vrućine.

Palazzo hlače statement su trendi komad koji se vrlo kombinira pa sjajno izgleda bez obzira sparite li ga s košuljom ili običnim T-shirtom, a najbolji dokaz da su itekako seksi je Jennifer Lopez ili Victoria Beckham, koje ih vrlo rado nose u mnogim kako dnevnim, tako i večernjim prigodama.

  • +7
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Šarmu ovih hlača nije odoljela ni lijepa fashionistica Olivia Palermo, koja gotovo ne izlazi iz ovih vječitih hlača koje uvijek izgledaju elegantno.

  • +11
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ako vam se sviđaju ovakvi modeli hlača, trebate znati kako ih nikako ne smijete nositi s npr. oversized majicama ili džemperima. Najbolje ih je kombinirati s topovima, užim košuljama, majicama ili sakoima kako bi se postigao balans gornjeg i donjeg tijela jer ćete u protivnom izgledati niže i deblje nego što jeste.

  • +7
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Palazzo hlače odlično izgledaju i uparene s tenisicama, kako to rade sestre Gigi i Bella Hadid, ali sjajno izgledaju i u kombinaciji sa štiklama jer će vizualno izdužiti noge.

Nećete pogriješiti ni ukoliko odaberete model s ultramodernim visokom strukom, kakav pristaje gotovo svakom stasu.