NIKAD NE GRIJEŠI

Elegantna Melania kao da je sišla s modne piste

22.05.2017 u 15:44

Bionic
Reading

O stilu prve dame Sjedinjenih Država, koja je nedavno sa suprugom Donaldom Trumpom, predsjednikom SAD-a, posjetila Saudijsku Arabiju, ne prestaje se govoriti

Melania Trump ponovno je izazvala senzaciju zahvaljujući pomno odabranim outfitima za posjet Saudijskoj Arabiji sa suprugom Donaldom.

Poznata po svojem profinjenom stilu, prva dama Saudijce je oduševila odličnim modnim odabirima za koje je dobila same pohvale.

Atraktivna prva dama, što god da odjene, izgleda kao da je sišla s modne piste, slažu su modni kritičari.

Melania (47) je svojim besprijekornim odabirima pokazala da je modne lekcije svladala s najboljim ocjenama, što ne čudi jer se u prošlosti bavila manekenstvom.

Vitka i visoka Slovenka bila je pravi mamac za poglede, a teško je reći koji je od njezinih stajlinga bio efektniji.

  • +6
Melania Trump Izvor: Reuters / Autor: HAMAD I MOHAMMED

Lijepa prva dama odlično je izgledala u dugoj haljini s bogatim rukavima u modernoj boji fuksije, a ništa manje atraktivna nije bila ni u savršeno skrojenom Escadinom bijelom odijelu koje je nosila s crnom košuljom.

Saudijce je pak bacila na koljena u jednostavnoj, ali efektnoj haljina-košulji safari stila s potpisom Ralpha Laurena koju je uparila sa salonkama životinjskog uzorka, naglasivši struk smeđim remenom. Prilikom ukrcavanja u avion za Izrael, u kojem sa suprugom Donaldom nastavlja službeni posjet, Melania je zablistala u još jednoj dugoj lepršavoj haljini kaftan kroja lijepe svijetloplave nijanse.

Raspuštenih kosa, Melania i Ivanka bile su u središtu pozornosti u Saudijskoj Arabiji s obzirom na to da se žene u toj konzervativnoj zemlji moraju pridržavati strogih ograničenja.

Baš poput prijašnjih prvih dama Michelle Obame i Laure Bush, ni prva dama ni prva kći nisu nosile marame, što je izazvalo podijeljene reakcije.

Odluka Michelle Obama da neće pokriti glavu tijekom posjeta Saudijskoj Arabiji bila je tada dočekana s odobravanjem, a američki mediji su se prisjetili kako je upravo Trump komentirao da to nije dobra odluka. U komentaru na Twitteru 29. siječnja 2015. Donald Trump je napisao: 'Mnogi govore da je divno što je gđa Obama odbila nositi maramu u Arabiji, ali Saudijcima je to bilo uvredljivo. Imamo već dosta neprijatelja.'