ZNA ŠTO SE NOSI

Elegantna i u svoja četiri zida: Lijepa španjolska kraljica Letizia klasični stajling razigrala vječnim uzorkom

31.03.2020 u 14:11

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia zasigurno je jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora uz Kate Middleton ili dansku princezu Mary

Bivša novinarka ponovno je pokazala kako ima istančan modni ukus, a iako dane provodi u izloaciji kraljevske palače za video konferenciju pojavila se u ležernom, ali elegantnom stajlingu.

Kako je i u njezinoj domovini, kao i u ostatku svijeta, na snazi preporučeno socijalno distanciranje, kraljevski se par video vezom uključio iz madridske palače Zarzuela u održavanje konferencije.

  • +10
Kraljica Letizia Izvor: EPA / Autor: JULIAN PEREZ

Lijepa brineta poznata je po svojoj lakoći spajanja skupocjenih dizajnerskih komada s onima svima pristupačnima s potpisom Manga ili Zare, odlično je razigrala poslovni stajling.

Tamnoplavi sako osvježila je s majicom na crno-bijele pruge kakve u svijetu mode imaju status pravog klasika poput male crne haljine, bijele košulje ili T-shirta. Ovakve su majice pametna modna investicija pa nećete pogriješiti ukoliko investirate u slične komade jer ćete ih moći nositi u bezbroj prigoda.

Kralejvski bračni par svakdonevno službeno komunicira putem video poziva, a lijepa kraljica za te prigode bira isti stajling: hlače, sako i majicu.

Uz tamen hlače i sako na prugice lijepa Španjolska nosila je i udobne ravne cipele, ove sezone jako popularne mokasinke svog omiljenog modnog brenda Hugo Boss.

Long bob i diskretan make up upotpunili su ovo izdanje 47-godišnje Španjolke koja je prije udaje bila uspješna i nagrađivana novinarka.

Inače, kralj Felipe VI koji je 2014. godine nakon abdikacije svoga oca zasjeo na španjolski tron i Letizia vjenčali su se 2004., a ponosni su roditelji dvije kćeri, Leonor i Sofije.