jesenski look

Kraljica Letizia ponovno reciklira fantastičan sako, ali pažnju privlače najpoželjnice sandale sezone

14.09.2023 u 20:51

  • +10

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: : - / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / ANDREWS ARCHIE/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia kraljica je modnog recikliranja, a njezin ormar prepun je sjajnih komada koji itekako zaslužuju biti nošeni više puta. Ovog puta pokazala je to odličnim sakoom od tvida kojeg je 'osvježila' širokim crnim remenom

Stil kraljice Letizije jedan je od najcjenjenijih i hvaljenih u kraljevskim krugovima, a njezini stajlinzi su i među najčešće kopiranim. Jedna od najvećih karakteristika kraljičinog stila je da ponavlja i iznova nosi određene komade, i to više puta. Naime, neke odjevne predmete nosila je i tri, četiri puta, a svako put mi drugačijim stiliziranjem udahnula novi život.

Kraljica ima klasičan, jednostavan i vrlo karakterističan stil. Jedan od njezinih favorita koji smo više puta mogli vidjeti je njezin sako od tvida kojeg je sada, s prvim naznakama jesenske sezone, ponovno izvukla iz ormara.

Riječ je o duljem i vrlo elegantno sakou od tvida španjolskog brenda Massimo Dutti. Model koji kraljica Letizia tako rado nosi seže do visine bokova te je u kombinaciji sive i plave boje.

Isti sako od tvida, tako klasičan i vrlo nosiv, pravi primjer bezvremenskog dizajna, kraljica je nosila prije nekoliko mjeseci na eventu posvećenom Talent Touru. Uspoređujući oba outfita, razlika je minimalna, osim u pojasu.

Ovog puta stajlign s odličnim sakoom Letizija je upotpunila klasičnim komadima – širokim crnim remenom kojim je istovremeno istaknula struk te crnim, uskim i vječno nosivim crnim hlačama. Kao vrhunac dodataka našle su se ultimativne cipele sezone – crne slingback sandale s nižom petom, model koji se voli i obožava sezonama.

  • +19
Slingback cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara