'the mother'

Elegancija kakva se rijetko viđa: Jennifer Lopez očarala u otmjenoj crnoj haljini

05.05.2023 u 09:06

  • +4

Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: Theo Wargo / Getty images / Profimedia

Bionic
Reading

Glumica Jennifer Lopez na premijeri filma 'The Mother' plijenila je pozornost u sofisticiranoj crnoj haljini te s efektnim dodacima u vidu raskošne srebrne ogrlice i cipela s remenčićima

Glumica Jennifer Lopez na premijeri novog Netflixovog akcijskog filma 'The Mother' sve je očarala u stajlingu koji je sama definicija elegancije.

Poznata po sposobnosti da nosi apsolutno sve stilove, slavna holivudska zvijezda ovog je puta pokazala i koliko besprijekorno izgleda u otmjenom outfitu koji je sačinjavala klasična crna uska haljina midi kroja obogaćena raskošnom ogrlicom.

Sve je podigla cipelama čiji su srebrni remenčići bili omotani oko gležnjeva, a look je zaokružila sofisticiranom clutch torbicom. Kosu je ostavila raspuštenu u prepoznatljivim glamuroznim valovima.

U Netflixovom filmu 'The Mother' Jennifer Lopez ima glavnu ulogu, tumačeći bivšu plaćenu ubojicu koja odlazi u divljinu Aljaske kako bi spasila svoju otuđenu kćer, a koju glumi 14-godišnja Lucy Paez te joj se priključila na crvenom tepihu.

  • +5
Jennifer Lopez Izvor: Ostale fotografije / Autor: Auto

Ovaj stajling 53-godišnja zvijezda odjenula je kao protutežu jučerašnjim stilovima. Naime tijekom jučerašnjeg dana pažnju je privlačila prvo u outfitu obilježenim leopardovim uzorkom od glave do pete, a potom u chic stajlingu sačinjenim od skinny hlača i bež balonera.