PILAR DE ARCE

Otkrivamo dobar modni trik uz pomoću kojeg ćete ovaj efektni ljetni komad moći nositi cijele godine

26.02.2022 u 22:08

Bionic
Reading

Pilar De Arce svojim nenadmašnim stilom uvijek iznova dokazuje kako se stil s godinama samo dodatno usavršava

Omiljena španjolska modna influencerica kad je u pitanju stil jednostavno briljira.

Kreativna pedeset plus modna ikona uvijek u rukavu ima sjajna modna rješenja pa nas nimalo ne čudi to da njezin profil na Instagramu bilježi stalan rast pratitelja

Markantna brineta iz San Sebastiana jedna je od najomiljenijih pedeset plus s velikim brojem fanova koje oduševljava svojim maštovitim kombinacijama te stalno iznova dokazuje kako odličan modni stil nije rezerviran samo za 20-i-nešto-godišnjakinje.

Tjedan mode u Milanu

Modni trendovi koje ćemo tako rado prigrliti: Prada ima formulu za najbolje modele kaputa, jakni i sakoa

Pogledaj galeriju

Proljetno-ljetni komadi poput lepršavih suknji ili haljina mogu se nositi i tijekom hladnijih mjeseci, a Španjolka je dala odličnu ideju koju vrijedi primijeniti.

Domišljato je spojila ženstvenu suknju duljine od satena domaćeg brenda 7gallos s trendi dolčevitom od pletiva i bež visokim čizmama na petu, a look bez greške podignula je svojim omiljenim dodatkom sunčanim naočalima i velikim naušnicama u obliku ringova kakve rado nosi i Jennifer Lopez. Na sličan način možete primjerice kombinirati ljetnu haljinu i oversized džemper plus naravno combatice ili visoke čizme.

I za ovaj je stajling Pilar dobila samo bezbroj komplimenata, a svi su pohvalili ovu modnu kombinaciju koja pristaje damama svake dobi.