FASHION GURU:

'Ecijin styling idealan je za seoske šetnje, ne i za fotkanje'

17.02.2016 u 14:52

Bionic
Reading

Predstavljanje nove kolekcije Davida Beckhama za H&M privuklo je brojna poznata lica s domaće društvene scene, a njihovi stylinzi očekivano su se našli na meti kritika našeg dežurnog modnog kritičara Fashion Gurua

'Na jučerašnjoj prezentaciji nove kolekcije Davida Beckhama za H&M bilo je svega. Preskočit ćemo ovaj put Tatjanu Dragović Vlaha Arbulića, poštedjet ćemo ih. Zato su ovaj tjedan drugi na tapeti.

Iskreno, od Ecije sam ipak više očekivao, pa makar to bilo i ležerno predstavljanje nove kolekcije. Ovaj styling je idealan za šetnju nekim britanskim imanjem, može čak otići i u obližnje selo po špeceraj, ali za fotografiranje baš i nije najbolji izbor. Možda je imala neku dobru jaknu koja poboljšava ovaj styling, a ako nije, možda je bolje da je onda nismo ni vidjeli.

Pokerašica i modna blogerica Sonja Kovač nije upoznata s bijelom tehnikom, točnije peglom iliti glačalom. Postoji i ona parna, poluprofi, za kućnu uporabu, a može se njome peglati i okomito, tj. odjeću koja visi na vješalici, npr. sako. Makar smo mogli i bez njega. Više sreće drugi put!

Nije Sonja jedina koja je bila zgužvana. Miran Kurspahić također nije otkrio čari malih kućanskih aparata. Volim pomalo šlampav look, ali ta klapna džepa jednostavno se treba popraviti dok su ortopeduše za neku drugu odjevnu kombinaciju.'