ISTA HALJINA I KAPUT

Ecija Ivušić i Grabar Kitarović poput modnih blizanki

07.12.2016 u 09:35

Bionic
Reading

Nije tajna to da predsjednica Grabar Kitarović rado nosi odjeću s domaćim potpisom i da su joj među omiljenima krpice popularnih Elfsa, ali zanimljivo je da zapravo dijeli sličan, ako ne i isti modni ukus s voditeljicom Ecijom Ivušić

Modni dvojac Elfs već nekoliko puta na društvenim mrežama ponosno je izdvojio svoje modele koje nosi Kolinda Grabar Kitarović, a camel kaput s krznom očito im je pun pogodak jer mu nije odoljela ni voditeljica Ecija Ivušić.

'Ponosni smo na to što predsjednica voli i nosi naš dizajn, kao i rad domaćih kreatora općenito', napisali su Elfsi na svom profilu na Instagramu, uz fotografiju predsjednice u glamuroznom kaputu

"Ponosni smo da predsjednica voli i nosi naš dizajn, kao i rad domaćih kreatora općenito."

Fotografiju objavljuje ☆ELFS☆ (@loveelfs)


Kolinda Grabar Kitarović pokazala je trendi kaput s pojasom u struku i krznom na kragni dolazeći u Hrvatsko narodno kazalište, a Ecija Ivušić u njemu je već snimila pravi mali modni editorijal, što se vidi na njezinom profilu na Instagramu.


A da ima isti modni ukus kao i predsjednica RH, uvidjela je i sama Ecija, objavivši fotografiju sebe i Grabar Kitarović u spomenutom kaputu.

Ecija Ivušić i Kolinda Grabar Kitarović definitivno vole iste kreacije uspješnog modnog dvojca jer su nedavno nosile i bijelu haljinu s njihovim potpisom.

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović tu je haljinu odabrala za odlazak na Opću skupštinu UN-a u New Yorku, a isti model od čipke i s malom bijelom kragnom nosila je i lijepa voditeljica na Bipa Fashion.hr-u.

Eciji ni to nije promaklo, stoga je uz fotografiju u istim kaputima podsjetila na sličnost, dodavši da je tada razlika bila u tome što je imala smeđu kosu, a sada je opet plavuša: 'A ovaj put smo i obje plave. And once again...'