OVOG VIKENDA

Dvodnevno beauty i fashion događanje 'Stilske igre' u Arena Centru

05.03.2014 u 12:29

Bionic
Reading

Vizažistički, frizerski savjeti i demonstracije, modna slagalica i velika modna revija by Atomic Dance Factory, Fotosofia day, kao i veliko iznenađenje u kojem možete očekivati neočekivano, glavni su aduti dvodnevnog beauty i fashion događanja ovog vikenda u Arena Centru

Već drugu godinu za redom trgovačko-zabavni centar Arena Centar Zagreb u subotu i nedjelju, 8. i 9. ožujka priprema dvodnevno beauty i fashion događanje pod nazivom 'Stilske igre'.  Vikend modno događanje i ovog će puta biti kombinacija modne revije s bogatim edukativnim sadržajima, beauty savjetima i demonstracijama, te će objediniti mnoštvo događanja vezanih uz najnovije modne trendove, dobar stil i izgled.

S obzirom da je tajna dobrog stila u zabavi, Arena Centar priprema i veliko iznenađenje za sve posjetitelje, i to u subotu, 8. ožujka u 19 sati, koji će tom prigodom moći prisustvovati jedinstvenom događaju 'oživljavanja' izloga trgovina unutar Arena Centra. Očekujte neočekivano, očekuje vas još neviđeni show!

Cjelokupni program održava se na 2. katu Arena Centra, a započinje već u prijepodnevnim satima u subotu, 8. ožujka., kada svi koji budu htjeli saznati male tajne i trikove iz svijeta ljepote, moći će se educirati, uljepšavati i savjetovati na beauty cornerima, koje će predvoditi Ivana Bilandžija Billy i Katica Topčić. Demonstracije najnovijih trendova u šminkanju, te frizura sa svjetske modne scene posjetiteljima će biti na raspolaganju u subotu od 10 do 15 sati. Od 15 sati Beauty corner preuzimaju stručnjaci iz itStyle make-upa koji će posjetiteljima nuditi besplatno šminkanje uz malu edukaciju i savjetovanje, a koje će trajati do 17 sati

U subotu će Arena Centar će ugostiti i cjelodnevni fotografski seminar poznat pod nazivom Fotosofia day, a u organizaciji našeg poznatog fotografa Damira Hoyke. Petnaest polaznika Fotosofia Day-a popodne će tražiti inspiraciju u posjetiteljima Arena Centra za modnu fotografiju na temu Street fashion, od 15 do 18 sati na 2. katu Arena Centra snimat će modele za modni editorijal, a kasnije i samu modnu reviju koja je pripremljena kao završnica prvog dana 'Stilskih igara'.

Zadatak glavnog stilista za ovogodišnju modnu reviju pripao je Ivanu Friščiću, poznatom stilistu i voditelju RTL Televizije, dok će pistom u ulozi modela ovog puta prošetati plesači plesne grupe Atomic Dance Factory. Revija započinje u 19:30 sati i prezentirat će ponudu modnih brendova Arena Centra iz najnovijih kolekcija za nadolazeće proljeće 2014., kako za odrasle, tako i za djecu.

Beauty kutak Arena Centra nastavlja se i u nedjelju, 9. ožujka s besplatnim šminkanjem by Douglasod 10 do 17 sati, a modni program kreće u 11 sati s 'Modnom slagalicom s Ines Preindl' kada će novinarka i voditeljica Ines Preindl i Ljupka Tanevska, jedna od najčitanijih hrvatskih modnih blogerica upoznavati posjetitelje s ponudom kolekcija iz trgovina Arena Centra koje su upotpunjene modnim dodacima i odjećom domaćih dizajnera i savjetovati ih o kombiniranju odjeće na originalan način. Ova 'modna slagalica' trajat će do 17 sati

S početkom u 17 sati održat će se modna tribina na kojoj će sudjelovati novinari, poznate osobe i priznati domaći dizajneri, Ivan Alduk, Zoran Aragović, Ana Maria Ricov, Elfs, Lynk i Kristina Burja.  Tema panel diskusije je kako i na koji način spajati konfekciju i manufakturu (hrvatski dizajn), a govornici su Mija Dropuljić, urednica portala budi.in, Ljupka Tanevska, jedna od najčitanijih hrvatskih modnih blogerica, te modni dizajneri Zoran Aragović i Kristina Burja.

'Stilske igre' završavaju kreativnim natječajem 'Arena Centar Stilist' unutar kojeg će prijavljeni kandidati moći slagati stylinge kombinirajući brendove Arena Centra i hrvatskih dizajnera. Kreativni natječaj započinje u 17:30 sati, a najbolji stylinzi bit će nagrađeni odjećom koju poklanjaju trgovine Arena Centra i poznati hrvatski dizajneri.