JANEŠ IDE DALJE!

Dvije Barbare pokazale sve svoje draži

02.12.2012 u 10:31

Bionic
Reading

Šest zvjezdanih parova u petoj emisiji Plesa sa zvijezdama plesalo je na filmsku glazbu, a okušali su se i u bečkom valceru. Najviše bodova osvojili su Barbara Radulović i Robert Schubert, dok su Darko Janeš i Marija Stošić dobili najmanje, međutim osvojili su publiku. Natjecanje su napustili Blaženka i Patrik. Tijekom večeri Duško nije mogao skinuti pogled s dekoltea svoje kolegice Barbare Kolar, dok pogled s haljinice Barbare Radulović nije mogao skinuti baš nitko

Led su probili Blaženka Leib i Patrik Majcen i pokazali što su naučili o slowfoxu. Dio žirija nije bio pretjerano oduševljen, što je u konačnici rezultiralo s tek 28 osvojenih bodova. 'Atmosfera je bila mlitava. Ne morate biti uplašeni kao pilići', prokomentirao je Davor Bilman. Elio je imao primjedbu samo na držanje, a Milka Babović i Dinko Bogdanić bili su zadovoljni. 'Blaženka iz dana u dan iznenađuje. Tijelo je slijedilo glazbu i ples', rekla je Milka. Publiku ipak nisu uspjeli šarmirati pa iako nisu bili najlošiji, za njih je natjecanje završeno.

Rumbu su na pjesmu iz filma 'Dnevnik Bridget Jones' zaplesali Darko Janeš i Marija Stošić. Međutim, Janešov plesni pothvat razočarao je žiri koji je vrlo sarkastično prokomentirao isti i dodijelio im tek bijednih 20 bodova. 'Moram čestitati Mariji kako je bila ozbiljna tijekom cijelog plesa', rekao je Dinko, a Elio je kratko dodao:'Ovo je bilo jako zabavno.'

Zato su quickstepom žiri zadovoljili prelijepa Mirna Medaković i Damir Horvatinčić. 'Ruža nema na putu, trnja ima, a do nekih zvijezda se može doći očito. Ipak, Mirna je jedva čekala da dođe u naručje Damiru gdje je znatno sigurnija', rekla je Milka Babović. Žiri im je dodijelio 30 bodova.

Saša Lozar i Marija Šantek pokazali su što znaju o slowfoxu, a to je itekako oduševilo žiri, posebno Davora Bilmana i Dinka Bogdanića. 'Marija, ovo je najbolji slowfox koji smo vidjeli u posljednjih nekoliko sezona', rekao je Dinko, a Milka je opčinjeno izjavila:'Vi ste me zaveli.' Uslijedilo je sasvim zasluženih 36 bodova, a pala je i prva desetka.

Um je svima prisutnima pomutila Barbara Radulović, prvenstveno svojom oskudnom zlatnom haljinom, a potom i plesnim koracima. Koreografiju i izvedbu Barbare i Roberta Schuberta pohvalili su svi. 'Cha cha cha je naoko lagan ples, ali nije tako. Ovo je bilo baš onako kako treba biti. Drskost koja nikoga ne vrijeđa', rekla je Milka Babović. Elio je teško skinuo pogled s Barbarinih nogu, kao i osmijeh sa svoga lica. 'Briljirali ste, bilo je krasno. Bilo vas je užitak gledati', rekao je Elio i za kraj dodao: 'Dobre noge', što je izazvalo smijeh među publikom. Osvojili su sve što se osvojiti moglo, a to je punih 40 bodova.

Slowfox su izveli i Ana Begić Tahiri i Hrvoje Kraševac koji su se potpuno uživjeli u glazbu iz mjuzikla, što se posebno svidjelo Dinku Bogdaniću: 'Vi ste jedan dobar mjuzikl materijal. Osjeti se vaš žar.' Iako je Hrvoje plesao pod visokom temperaturom, dojam se nije pokvario, što je rezultiralo s osvojenih 36 bodova.

Nakon što su svi parovi zajednički otplesali bečki valcer uslijedile su kritike, pa i ocjene. S najviše elegancije plesali su Mirna i Damir koji su od žirija dobili ocjenu devet. Barbara i Robert bili su gotovo najljepši par na plesnom podiju i ponovno su osvojili čistu desetku. Ana i Hrvoje ocijenjeni su s osmicom, a Saša i Marija sedmicom. Među lošijima su bili Blaža i Patrik koji su osvojili šest bodova, a iako je Milka Babović pohvalila Darka Janeša, s partnericom je dobio tek pet bodova.

Natjecanja se s nostalgijom prisjetila i Lana Jurčević koja je bila gošća emisije i izvela pjesmu s novog albuma 'Što je moje, što je njeno'.