FASHION GURU:

Đurđa Tedeschi ima stila, a sad znamo da ima i zavidnu figuru

  • Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 16.09.2016 17:16
  • Objavljeno 16.09.2016 u 17:16
Đurđa  Tedeschi

Đurđa Tedeschi

Izvor: Promo fotografije / Autor: Niko Goga

Otvorenje prve hrvatske izložbe svjetski poznatog konceptualnog umjetnika Phillipa Toledana u sklopu festivala fotografije Organ vida privuklo je brojna poznata lica, među kojima se isticala uvijek stajliš i moderna Đurđa Tedeschi, a svojim modnim odabirom ovoga puta iznenadila je i našeg modnog kritičara Fashion Gurua. Stajliš mama Tedeschi pokazala je da i u osmom desetljeću ima figuru na kojoj bi joj pozavidjele i upola mlađe, zaključio je Guru

Klan Tedeschi još je jednom dokazao da je bez premca obitelj s najviše stila u Hrvata, barem kad su imućni i moćni u pitanju.

Mater familias obitelji, gospođa Đurđa Tedeschi ovoga puta iznenadila je modnim odabirom, konačno se odlučivši za usku haljinu koja je istaknula njezinu vitku figuru.

Stajliš mama Tedeschi pokazala je da i u osmom desetljeću ima figuru na kojoj bi joj pozavidjele i upola mlađe. Lijepo ju je vidjeti i u nečem drugom osim uobičajenih dizajnerskih zamotuljaka i plahti te inih avangardnih kreacija za kakve znamo da ih najviše voli.

No i dalje je ostala vjerna svom stilu, ali u malo drugačijoj formi.

Njezin zaštitni znak  - šešir - je i dalje tu, što je super i cijenim to što netko fura svoj stil, ali bilo bi lijepo vidjeti je barem jednom bez njega i možda s nekim drugim modnim dodatkom.

Šuze su, moram priznati, jako dobre i odličan izbor uz ovu haljinu.

Niko Goga

Niko Goga

Izvor: Promo fotografije / Autor: Niko Goga


Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!